Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cine este noul iubit al vedetei

Andreea Mantea trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cine este noul iubit al vedetei

Andreea Mantea își ține viața personală departe de ochii publicului, în urma ultimelor evenimente. Celebra prezentatoare TV a făcut, însă, noi dezvăluiri, legate de relația curentă. 

 

Andreea Mantea are un nou iubit

 

Andreea Mantea este una dintre cele ma iubite și îndrăgite prezentatoare TV din România. Bruneta este axată pe carieră și pe creșterea băiețelului ei, David. După ultimele relații tumultuoase care au atras ochii curioșilor, fosta prezentatoare a emisiunii ,,Puterea dragostei” are o relație pe care a decis să o protejeze de ochii curioșilor.

Andreea Mantea a răspuns fanilor mai multor întrebări într-un videoclip postat pe pagina de Youtube.

Una dintre întrebări, poate și cea mai așteptată, a fost despre actuala relație a prezentatoarei tv. Vedeta a fost întrebată de ce își ascunde iubitul, lucru pe care Andreea Mantea l-a negat. „Nu-l ascund! Să știți că nu-l ascund! Te ascund?”, îl întreabă Andreea Mantea pe iubitul ei, care se afla în spatele camerei de filmat.

Iubitul acesteia a răspuns ezitant, motiv pentru care bruneta a apucat o prună din coșul cu fructe și a aruncat-o în direcția lui.

Andreea Mantea a explicat în cadrul filmulețului de ce evită să se afișeze cu noul iubit. „Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum…unde ajungeam? Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur și simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că asta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a mărturisit Andreea.

 

Cine este iubitul Andreei Mantea

 

Andreea Mantea, în vârstă de 33 de ani se poate considera o femeie împlinită. Aceasta are o carieră de succes, un copil minunat, David, în vârstă de 5 ani, dar și un iubit cu care este într-o relație de aproximativ cinci ani.

Urmăritorii prezentatoarei tv se întrebau în comentariile unei fotografii postate de prezentatoare, dacă nu cumva este vorba despre colegul ei de breaslă, Victor Slav, în timp ce alții susțin că este vorba despre un realizator de programe numit Valeriu. „În sfârșit, fericire maximă vă doresc! / În sfârșit, ne bucurăm pentru sufletul tău! / Doar mie îmi pare a fi Victor Slav? /, Woww 😘🤗 Este un domn care nu dorește viață publică și este mai bine așa decât o viață mediatizată. Cel mai bine. Iubirea schimbă tot 💜”, i-au scris urmăritorii.

Andreea și-a ținut departe de ochii publicului, relațiile după dezamăgirea suferită. Vedeta a avut o relație cu luptătorul MMA Cristian Mitrea, din care a rezultat venirea pe lumea a lui David. În prezent cei doi au o relație apropiată, după ce în trecut au avut câteva controverse.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: