Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea ia foc: Fiul ei ia toți banii pe care îi găsește în casă. Ce a făcut puștiul cu 3.000 de lei este dincolo de imaginație

Andreea Mantea ia foc: Fiul ei ia toți banii pe care îi găsește în casă. Ce a făcut puștiul cu 3.000 de lei este dincolo de imaginație

GALERIE FOTO (6)

Andreea Mantea și David au o relație cu totul specială, micuțul este sufletul ei.

David, fiul Andreei Mantea face un gest incredibil

Andreea Mantea, prezentatoarea TV, a dezvăluit pentru kanald.ro ultimele năzdrăvănii ale micuțului David. În ciuda admirației și iubirii infinite pentru el, Andreea a dezvăluit că de data aceasta, David a depășit măsura cu fapta lui și a fost foarte nemulțumită de el, deși acțiunile lui veneau din inimă.

Andreea Mantea: „A luat toți banii pe care i-a găsit în casă și s-a dus la o vânzătoare de la magazin și i-a dat ei.”

Andreea Mantea: „Totul face din generozitate.”

„A zis că a văzut-o pe acea femeie că era îmbrăcată mai ponosit. I-a zis să se ducă să își cumpere haine că o vede că este săracă și că nu are bani să își ia îmbrăcăminte și mâncare. Vânzătoarea, pentru că îl cunoștea și mă știa și pe mine, mi-a dat banii înapoi.

A fost vorba de 3 000 de lei. Într-o zi a mai venit la mașină cu mămică și o fetiță.”, a mai spus prezentatoarea pentru aceeași sursă.

Chiar dacă David se află la vârsta la care face tot felul de năzbâtii și o mai supără pe Andreea, prezentatoarea TV este mândră de fiul ei care îi calcă pe urme având un suflet mare, arătând firea umană pe care o are. Generozitatea la o vârstă fragedă arată buna educație și nivelul de implicare al Andreei în viața lui.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea sunt încă prieteni

Cristian Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea și tată al băiețelului ei, este încă prezent în viața celor doi. Deși relația lor nu a funcționat, au rămas în relații bune, chiar de prietenie de dragul băiețelului lor.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au îndrăgostit la emisiunea „Burlăcița”, iar el a fost cel pe care ea l-a ales ca iubit la finalul emisiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: