Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea, împăcarea anului după 8 ani de zile! Cine este fericitul bărbat? VIDEO

Andreea Mantea, împăcarea anului după 8 ani de zile! Cine este fericitul bărbat? VIDEO

Andreea Mantea, împăcarea anului după 8 ani de zile! Cine este fericitul bărbat?

Andreea Mantea, împăcarea anului după 8 ani de zile! Iată cine este fericitul bărbat!

Andreea Mantea, împăcarea anului după 8 ani de zile!

Adică Voicu, moderatorul emisiunii „Fiță cu Adiță”, a dat ochii cu Andreea Mantea, după 8 ani de zile de regret, chiar în emisiunea moderată de către el. Acesta a dezamăgit-o profund în trecut ca și coleg de breaslă, iar acum i-a cerut o a doua șansă în fața telespectatorilor. Îndrăgita prezentatoare l-a articulat pentru pățaniile de odinioară, dar i-a oferit șansa de a-i demonstra că-și dorește cu adevărat împăcarea. Iată conversația celor doi!

Adiță Voicu: Tu o să mă cerți acuma, că te cunosc. Am ținut post, m-am rugat mult în ultima perioadă. Îmi plăcea că tu mă corectai, mă ținea pe linia dreaptă. Vreau din nou un prieten dinăsta! Am avut un vis zilele trecute, era o lumină și o voce așa suavă și îmi spunea Adiță, ca să fii drept, curat, trebuie să faci fapte bune și să te împaci cu oamenii pe care în trecut i-ai dezamăgit. Vreau să îmi mai dai o șansă, să fim iar prieteni, îmi lipsești”

Andreea Mantea: Știi Ce îmi aduc eu aminte? Cum mi-ai spart cauciucul, când am vrut să îți fac referat, când te alergam pe aici să te prind să…”, a fost discuția celor doi.

Adiță Voicu: Îmi acorzi a doua șansă?

Andreea Mantea: Ok, ți-o acord, dar vreau fapte, nu vorbe.”, au discutat cei doi în cadrul emisiunii pe care Adiță Voicu o moderează.

Andreea Mantea, despre despărțirea de fostul partener de viață

Adiță Voicu a intrat în detalii intime alături de colega de breaslă, întrebând-o despre fericire și dragoste, neînțelegând de ce o persoană așa bună la suflet este încă singură. Andreea Mantea nu a ezitat în a oferi un răspuns elaborat și sincer:

Adiță Voicu: Ești fericită în pielea ta acum?

Andreea Mantea: Acum cred că sunt cea mai fericită. Jur! Nu simt nevoia să mă ia un bărbat în brațe. O să îți spun ceva în exclusivitate. O să țin minte și în fiecare am un zâmbet pe buze. Doamne, sper să nu se supere răposatul. O să țin minte foarte multă vreme de acum încolo, dar de fiecare dată când sunt foarte obosită și termin cu toată treaba și culc copilul și povestim, îmi fac duș, mă dau cu cremă, în momentul în care mă așez în pat, îți spun din suflet adevărul, eu nu cred că e om care să meargă la somn mai fericit ca mine. Mie mi-e greu să explic în cuvinte fericirea pe care am simțit-o în prima seară, în prima noapte, în care eu am dormit singură, fără…(n.r. fostul). Când eu m-am văzut singură în patul ăla, am fost cea mai fericită de pe pământ. Pentru că nu mai puteam. O relație toxică te omoară cu totul, te stinge pe tine ca om. Dacă ești în relația nepotrivită, nebenefică pentru tine, nefericită. Eu nu am fost în nicio relație toxică până la ultima.(…) Relația toxică e cea în care unul dintre parteneri îl stinge pe celălalt. Noi suntem energie. În cazul nostru, el mă stingea pe mine. Dacă tu îmi spui mie că nu sunt bună de nimic, că nu sunt în stare, că nu pot, că nu e bine și încontinuu tu ai ceva rău să îmi spui și încontinuu mă superi glumind cu altele și făcând alte lucruri. Încontinuu tu îmi faci mie rău și de când mă trezesc eu sunt supărată. Nu regret relația. De ce? Măcar am învățat ceva din ea. Am evoluat. Fiecare lucru pe care îl trăim în viața asta este pentru noi ca o lecție. Trebuie să le luăm pe toată să le experimentăm și apoi renunțăm la ele cu drag, cu iubire, eliberăm.”, au mai discutat Adiță Voicu și Andreea Mantea, la Fiță cu Adiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: