Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea, în lacrimi la TV. Prezentatoarea tv a făcut mărturisiri emoționante: „Apare o persoană care te pune la pământ și calcă peste tine”

Andreea Mantea, în lacrimi la TV. Prezentatoarea tv a făcut mărturisiri emoționante: „Apare o persoană care te pune la pământ și calcă peste tine”

GALERIE FOTO (7) Andreea Mantea, în lacrimi la TV

Andreea Mantea, în lacrimi la TV. Prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri emoționante despre afecțiunea cu care se confruntă de luni bune. Vedeta a primit multe critici din partea internauților pe seama kilogramelor în plus.

Andreea Mantea, în lacrimi la TV. Prezentatoarea tv a făcut mărturisiri emoționante: „Apare o persoană care te pune la pământ și calcă peste tine”

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din țară, dar cu toate astea, nu a scăpat nici ea de criticile internauților. De câteva luni, bruneta se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care a luat câteva kilograme în plus. Prezentă în emisiunea lui Teo Trandafir, Andreea Mantea a povestit cu lacrimi în ochi drama prin care a trecut în ultimele luni. Vedeta a dezvăluit că se lupta de mult timp cu o boală autoimună, care o împiedică să își mențină greutatea.

De asemenea, bruneta a spus că are anumite alergii la unele alimente, motiv pentru care are mereu la ea pastile. „Nu ne îngrășăm dintr-odată. Nu are nicio legătură. Într-adevăr, am o boală autoimună. Nu vreau să vorbesc despre asta, este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am. Pe lângă asta, mai am și niște alergii.Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare.

Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau pastile în fiecare zi(…) Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct. E acolo, trăiesc cu ea, nu vreau să mă gândesc. Vreau să trăim optimist. De o viață eu mănânc orice și de oriunde.De prin toamnă am început să observ că nu mă mai încap hainele.”, a povestit Andreea Mantea, la „Teo Show”.

Andreea Mantea, pusă la pământ de criticile oamenilor

Andreea Mantea a declarat că nu a mai avut puterea de a face o schimbare în viața ei, din cauza unei situații declanșate de răutățile oamenilor. „Lăsând la o parte această condiție, nu aveam starea și puterea necesară. La un moment dat, în viața oricărui om apare o persoană sau o situație care te pune la pământ, fie ceva grav în familie, fie o relație toxică, fie ceva care te pune la pământ. După ce te pune la pământ, mai calcă și peste tine și te bagă acolo cu totul.

Nu vreau să vorbesc despre asta. Am reușit să mă eliberez și m-am ridicat un pic. Mi-am dorit foarte mult să vin astăzi să le zic persoanelor care sunt într-adevăr mai plinuțe să nu bage în seamă nimic din ce li se spune. E foarte plăcut când scoți capul din pământ. Mi-a luat câteva luni bune să ajung aici.„, a declarat Andreea Mantea, în lacrimi.

Din fericire, Andreea Mantea este bine acum și a reușit să iasă din starea în care se afla. Sora ei este cea care a ajutat-o să depășească acest moment, trimițându-i un mesaj puternic. „Am primit un mesaj de la sora mea într-o zi, l-am citit, am plâns și pur și simplu mi-a deschis ochii. Sfaturi primești mereu, dar este un moment când în viața fiecărui om apare cineva sau ceva care te face să deschizi ochii. Nu poți să tragi pe nimeni de mânecă.„, a mai spus Andreea Mantea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: