Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea, într-o perioadă tulbure! Cu ce probleme de sănătate se confruntă prezentatoarea TV

Andreea Mantea, într-o perioadă tulbure! Cu ce probleme de sănătate se confruntă prezentatoarea TV

Ce îi face rău Andreei Mantea? Ei bine, deși se bucură de vremea extrem de frumoasă din ultimele zile, prezentatoarea mărturisește că soarele îi face foarte mult rău. Este o perioadă tulbure pentru ea. Chiar de câteva luni, Andreea se confruntă cu noi probleme de sănătate.

Andreea Mantea, într-o perioadă tulbure! Cu ce probleme de sănătate se confruntă prezentatoarea TV

În ultimii ani, frumoasa prezentatoare s-a confruntat cu mai multe afecțiuni. De data aceasta, Andreea Mantea a primit un verdict neplăcut din partea medicilor. Se pare că vedeta trebuie să își ia „adio” de la vacanțele în destinații exotice.

Potrivit mărturisirilor sale, Andreea spune că are anumite probleme de sănătate de o perioadă lungă de timp. Vedeta este alergică la razele ultraviolet. Asta înseamnă că trebuie să fie extrem de precaută atunci când soarele apare pe cer.

Mai mult decât atât, se pare că vara nu mai este un motiv de bucurie pentru prezentatoare. Grijulie din fire, Andreea Mantea încearcă să se expună cât mai puțin posibil.

Andreea Mantea, într-o perioadă tulbure! Cu ce probleme de sănătate se confruntă prezentatoarea TV

„Nu am voie să mă expun la soare, pentru că am făcut o alergie fantastică, groaznică, mă ustură pielea de mor. Nu vă arăt mai mult, că vă speriați, cam așa reacționez eu la alergii, dar sunt bine acum”, a declarat Andreea Mantea, pe contul său de Instagram, la story.

Mai mult decât atât, prezentatoarea TV a acuzat și alergii alimentare, care s-au manifestat ca imperfecțiuni ale tenului. „Am ajuns să fiu alergică la ceapă, destul de tare. Nu mai știu când am mâncat ultima dată ceapă. Pe fața mea sunt niște bubițe, au fost foarte mari, toate 3. A mai rămas una mai măricică, nu sunt coșuri, sunt bube.

Și am și pe spate, și pe mâini, pentru că eu știu la ce sunt alergică și cu toate astea mă încăpățânez (…). Și eu, cu toate astea, mă încăpățânez și mănânc exact fructele interzise și mă umflu toată și de pete, și de bube. Pentru un moment de ăsta de plăcere, stau două săptămâni plină de bube și de pete”a precizat Andreea Mantea, în trecut.

Înainte să facă parte din echipa Kanal D, Andreea Mantea a fost colega Ancăi Serea, la Kiss TV. Ulterior, a fost „vecină” la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Se pare că acest job i-a deschis noi orizonturi și a ajutat-o să-și securizeze poziția de co-prezentator în emisiunea „Noaptea Eroilor”. Acolo l-a avut alături pe Mircea Radu. Apoi, în aceeași formulă, bruneta a făcut parte din echipa show-ului matrimonial „Din Dragoste”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: