Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea, mereu cu zâmbetul pe buze, dar în suflet are o cumplită durere: „Încă sufăr, încă plâng…”

Andreea Mantea, mereu cu zâmbetul pe buze, dar în suflet are o cumplită durere: „Încă sufăr, încă plâng…”

Cu toții o știți pe Andreea Mantea fiind o persoană pozitivă, cu zâmbetul pe buze. Însă, pe cât de veselă este, pe atât este și de sensibilă, mai ales când vine vorba de familie. Recent, prezentatoarea TV a vorbit despre durerea ce o macină mai bine de opt ani. Este vorba de dorul bunii ei care… a trecut în neființă.

Andreea Mantea, mereu cu zâmbetul pe buze, dar în suflet are o cumplită durere: „Încă sufăr, încă plâng…”

Andreea Mantea se confruntă cu stări dificile de când bunica ei s-a stins din viață. Recent, prezentatoarea TV i-a povestit Ilincăi Vandici drama prin care trece.

„Încă sufăr, încă plâng. Îmi e dor, îmi lipsește, mă apucă toate stările de atunci. Băi, și sunt 8 ani. Sunt vindecată, dar am dreptul să mă întorc atunci când vreau eu în suferința respectivă.

Azi am chef să plâng după ea. Am și minusuri multe, dar lucrez. Nu zic nu terapiei, dar consider că nu am ce să descopăr prin prisma altui om. Încerc să descopăr prin mine”, a spus Andreea Mantea.

Cum a reușit să piardă Andreea Mantea 10 kilograme

Pentru că este și o pofticioasă din fire, Andreea Mantea ajunsese să aibă kilograme în plus. Vedeta nu a stat pe gânduri prea mult și a luat măsuri pentru a scăpa de cele 10 kilograme. Așadar, schimbarea ei este vizibilă. Doar în câteva luni, vedeta a reușit să scape kilogramele care-i dădeau bătăi de cap. Prezentatoarea TV a povestit ce a ajutat-o să piardă atât de repede surplusul de kilograme.

„Am încercat să renunţ la a mânca din ceea ce ştiam eu că nu îmi face bine, fac mult sport şi aşa am văzut rezultate foarte bune. În 3 luni de zile am reuşit să dau jos 10 kilograme.

Fac în jur de 45 de minute de mişcare în fiecare zi, fie că este sport prin dans sau mers la sală. Iată că am avut rezultate”, a povestit Andreea Mantea, potrivit Okmagazine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: