Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea rupe tăcerea după ce s-a afișat cu o burtică suspectă. Este sau nu, din nou, însărcinată?

Andreea Mantea rupe tăcerea după ce s-a afișat cu o burtică suspectă. Este sau nu, din nou, însărcinată?

GALERIE FOTO (6)

Andreea Mantea s-a afișat, zilele acestea, cu o burtică suspectă pe rețelele de socializare. Fanii săi s-au gândit imediat că este însărcinată a doua oară și că evită confirmarea acestui lucru. Văzând reacțiile lor, prezentatoarea a decis să spună adevărul.

Andreea Mantea rupe tăcerea după ce s-a afișat cu o burtică suspectă. Este sau nu, din nou, însărcinată?

Andreea Mantea se bucură, zilele acestea, de o vacanță de vis, în Turcia, însă, se confruntă și cu lucruri care o uimesc. Prezentatoarea de la Kanal D s-a afișat cu o burtică suspectă pe Instagram și a dat tuturor senzația că este a doua oară însărcinată. Acest lucru pare cu atât mai evident cu cât își tot ascunde abdomenul, într-un filmuleț, cu o pălărie. Toți fanii ei s-au gândit imediat că așteaptă al doilea copil. Pentru a pune capăt misterului, Andreea Mantea a decis să facă lumină!

”Ești însărcinată?”, ”Se ascunde o burtică de graviduță?”, ”Cel mic o să aibă un frățior sau o surioară????❤️❤️❤️”, ”Urmează să ne anunți ceva?”, ”Vacanță plăcută, și dacă ești însărcinată este fix treabă ta, viața ta îți aparține și să își mai vadă fiecare de lungul nasului”, ”Tu ești însărcinată! Nu cred că ești balonată, cum am citit!!!”, au fost reacțiile fanilor la vederea burticii prezentatoarei. Ulterior, Andreea Mantea le-a răspuns uimită că nu. „Nu sunt însărcinată. ??”. După acest răspuns, un internaut și-a cerut scuze. ”Scuze atunci! Credeam că ești însărcinată, pentru că ai doar burtica, în rest ești slabă!”.

Iar pentru a se asigura că toată lumea a înțeles că nu așteaptă al doilea copil, Andreea Mantea a mai revenit cu o postare în care, la fel, și-a negat sarcina. Totodată, a ținut să precizeze că a luat câteva kilograme în plus. ”Da, daaaa, vreau să iau tot soarele! Da, daaa, am șuncuțe!Nu, nu sunt însărcinată!”, a mai scris Andreea Mantea pe Instagram, scrie Cancan.

Andreea Mantea îl acuză de violență pe tatăl lui David

Momentan, Andreea Mantea rămâne, așadar, doar mama unui singur copil, David. Acesta a rezultat din relația pe care ea a avut-o cu Cristian Mitrea. Cei doi sunt despărțiți, dar au rămas în relații amicale de dragul copilului. Însă, în pofida acestui lucru, între ei s-au iscat de curând unele disensiuni, Andreea Mantea demascându-l pe Cristian Mitrea că a bătut-o cât timp au fost împreună.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut să îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec. Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el să se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem. Mă văd nevoită să fac această declarație publică, pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înțeleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui (…)”, a declarat Andreea Mantea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: