Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea nu va mai prezenta ”Se strigă darul!”. Vedeta care i-a luat locul

Andreea Mantea nu va mai prezenta ”Se strigă darul!”. Vedeta care i-a luat locul

Andreea Mantea

Andreea Mantea va rămâne doar cu o singură emisiune la Kanal D, ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. Emisiunea despre nunțile din țară, ”Se strigă darul” nu va mai fi prezentată de ea, așadar, postul de televiziune a înlocuit-o cu un alt nume celebru în showbiz.

Andreea Mantea nu va mai prezenta ”Se strigă darul!”. Vedeta care i-a luat locul

Emisiunea ”Se strigă darul!” de la Kanal D nu o va mai avea ca prezentatoare pe Andreea Mantea. Cea care i-a luat locul este Grațiela Duban. Ea nu va prezenta singură show-ul TV, ci alături de Mihai Mitoșer. Grațiela se bucură nespus de oferta primită și abia așteaptă să-i țină piept lui Mihai Mitoșeru.

„Sunt foarte fericită să particip într-un asemenea proiect de televiziune menit să aducă bucurie oamenilor în cele mai importante momente din viața lor. Abia aștept să descopar tradiții extraordinare, locuri cu povești aparte. Urmează o perioadă plină de distracție, dar și de competitivitate, pentru că voi avea un în partenerul meu de emisiune. Va trebui să concurez cu Mihai Mitoșeru în adunarea de zestre pentru miri. Sunt ambitoasă și persuasivă, cred că va avea bătăi de cap cu mine! Să înceapă nunțile!”, a spus Grațiela Duban, scrie playtech.ro

Povestea tristă din viaţa buzoiencei Graţiela Duban, făcută publică de soţul ei • Opinia Buzău

Foto: Gratiela Duban si sotul ei

Mihai Mitoșeru: ”Grațiela este inteligentă, frumoasă”

Mihai Mitoșeru este încântat, la rândul său, de viitoarea sa parteneră de prezentare, alături de care vor lua la pas nunțile prin țară. Mihai Mitoșeru are doar cuvinte de laudă la adresa Grațielei.

„Ce poate fi mai frumos decât să fii părtaș și să simți bucuria mirilor, a familiilor, apropiaților acestora, în momente atât de speciale cum sunt nunțile? Așadar, să dăm startul la petreceri! Îi invit pe toți cei care își doresc să ne aibă aproape la cel mai important eveniment din viața lor să ne dea de veste înscriindu-se pe pagina casting@kanald.ro. Venim cu drag la nuntă și vă promitem o petrecere de pominăGrațiela este inteligentă, frumoasă, e o actrită care știe să se pună în valoare și să cucerească inimile oamenilor, așadar am un competitor redutabil în ea, doar că eu nu pot să pierd; și nu am să pierd! J Sunt bucuros să reintrăm în circuitul acesta”, a spus și Mihai Mitoșeru.

Rămâne de văzut când se va difuza pe Kanal D emisiunea ”Se strigă darul!”. Până acum, emisiunea avea loc în weekend, iar anul trecut, din cauza pandemiei, proiectul TV a fost anulat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: