Redactia.ro
Home » Monden » Cum a fost surprinsă Andreea Mantea de Ziua Îndrăgostiților! Vedeta a avut parte de momente romantice alături de iubitul ei

Cum a fost surprinsă Andreea Mantea de Ziua Îndrăgostiților! Vedeta a avut parte de momente romantice alături de iubitul ei

GALERIE FOTO (3)

Andreea Mantea a avut parte de un Valentine’s Day formidabil! Vedeta a petrecut momente romantice cu iubitul ei, bine ascuns de camerele de filmat.

Cum a fost surprinsă Andreea Mantea de Ziua Îndrăgostiților

Andreea Mantea și iubitul ei trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Vedeta îl ține departe de ochii curioșilor pentru că știe că așa este cel mai bine, iar dacă ar fi să o cităm chiar pe ea, se pare că maturitatea a făcut-o să ia decizia aceasta.

Chiar dacă nu știm cine este bărbatul misterios din viața frumoasei prezentatoare, știm și vedem foarte bine cât de fericită o face! Și pentru că ieri a fost ziua îndrăgostiților, Andreea Mantea a avut parte de momente de vis într-un loc foarte romantic.

Cu ocazia sărbătorii de Valentine’s Day, în care iubirea contează mai mult decât orice, Andreea Mantea și partenerul ei au decis că au nevoie de puțină relaxare. Astfel, cei doi îndrăgostiți au făcut o mică escapadă și s-au relaxat la un jacuzzi, în timp ce afara erau minus 9 grade celsius. Bruneta a decis să imortalizeze momentul special și să îl împărtășească cu fanii de pe Instagram.

Andreea Mantea a postat un videoclip în care ciocnește un pahar de șampanie cu iubitul ei misterios, dar și mai multe fotografii în care cei doi se aflau în jacuzzi. Imediat cum a intrat în camera de hotel, prezentatoare a glumit că va face pneumonie din cauza frigului de afară.

”Diagnostic sigur: EXTRA MEGA pneumonie acută! Happy Valentine’s Day, aaaaa?”, a scris Andreea Mantea, la InstaStory.

Cum a fost surprinsă Andreea Mantea de Ziua Îndrăgostiților! Vedeta a avut parte de momente romantice alături de iubitul ei

Motivul pentru care nu s-au afișat împreună

Andreea Mantea a trecut prin multe relații care i-au lăsat un gust amar. Cele mai multe dintre ele au fost în atenția publicului și a presei, iar acest lucru i-a făcut mai mult rău decât bine. De data aceasta, vedeta a ținut secretă această relație și a explicat și motivul.

Andreea Mantea a dezvăluit, într-un videoclip postat pe contul său de Youtube, motivul pentru care nu s-a afișat cu noul ei iubit până acum. Vedeta a mărturisit că nu încearcă să îl ascundă, însă simte nevoia să vorbească cât mai puțin despre viața sa amoroasă, care decurge foarte bine în momentul actual.

”Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum… unde ajungeam? Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur și simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că asta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a mărturisit Andreea Mantea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: