Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea își dorește să devină mamă a doua oară: „Poate fac o fetiță”

Andreea Mantea își dorește să devină mamă a doua oară: „Poate fac o fetiță”

Andreea Mantea își dorește să devină mamă a doua oară

Andreea Mantea își dorește să devină mamă a doua oară. Andreea Mantea a făcut dezvăluiri surprinzătoare în “Trăiri alături de Andreea Mantea”!. Vedeta a decalarat că își dorește să devină mamă pentru a doua oară. Mai mult, prezentatoarea de la Kanal D își dorește o fetiță, căruia să-i lase moștenire cerceii săi.

Andreea Mantea își dorește să devină mamă a doua oară: „Poate fac o fetiță”

Andreea Mantea își dorește să devină mamă a doua oară. Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare Tv din România, aceștia moderând diverse emisiuni. Bruneta a decis să-și expună viața privată în fiecare luni, în reality-ul “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzat la ora 22:30, la Kanal D. Astfel, fanii săi sunt la curent cu orice e nou în viața acesteia. Andreea Mantea trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, avându-l alături pe fiul său minunat, David. Andreea Mantea își dorește să devină mamă a doua oară.

Recent, vedeta a dezvăluit câteva lucruri cu adevărat emoționante. Pe lângă faptul că aceasta face renovări în casă, prezentatoarea a precizat un mic secret, în momentul în care își aranja cerceii. „Stiu ca nu par, dar unii dintre cerceii mei sunt foarte scumpi și vreau să am grijă de ei, nu vreau să îi stric. Mă gândesc că poate o să fac o fetită și o să îi las cerceii mei”, spune Andreea Mantea. Auzind aceast lucru, David a fost nevoit să intervină. „Încearcă, dar o să vezi că mâine nu o să te doară burtica”.”Păi nu te doare burtica de la bebeluș”,adaugă frumoasa prezentatoare TV. Andreea Mantea este mai decisă ca niciodată să facă schimbări majore în locuința sa, dar și în bucătărie. Aceasta și-a scris pe tablă ce proiecte de amenajare interioare are în plan, fără să stea prea mult pe gânduri.

Cum este Andreea Mantea în rolul de mamăâ

Andreea Mantea și Ilinca Vandici au fost invitate la Teo Show unde au vorbit despre momentele dificile din viața unui părinte. Acestea și-au adus aminte de multe episoade ale copiilor lor. Andreea a declarat că înainte să plece spre emisiune, s-a confruntat cu o mică problemă. Fiul său, David, i-a spus că îi este foame, dar Andreea se grăbea să ajungă la emisiune. Atunci David i-a dat un răspuns neașteptat.”De când a inceput să vorbească el spunea „tu esti mama mea, tu nu mă iubesti, nu imi dai să mânânc ce vreau eu”. La trei ani jumate mă întreba ”Tu esti o mamă rea?”. La un moment dat a avut o obsesie cu pufuletii.El are o persoanlitate atât de puternică, încât mă copleșește. Vorbim de cazul Ilincăi, care are o mamă și un tată în familie pentru copil. Eu sunt doar o mamă, care e bună, e rea, plânge, e drăgută. El mă îmbărbătează pe mine. I-am spus că mă face să întârzii la Teo și mă fac de râs. El îmi spune „eu sunt copilul și voi sunteti oameni mari, trebuie să mănânc atunci când îmi este foame”,a declarat Andreea Mantea.

În același timp, Ilina a menționat că și ea a avut probleme cu copilul său. Vedeta a spus că în acele momente se folosește de un mic truc pentru a rezolva situația. „Nu stiu ce o să mi se întâmple în timp cu Zian, el are programul de masă foarte bine stabili, dar dacaă nu îi e foame, eu nu oblig copilul să mănânce. (…) A avut o perioadă în care trântea masinutele și făceam psihologie inversă, când ajungeam la capătul puterilor îi spuneam „Trântește-le, mami” și nu le mai trântea. (…) Copii sunt diferiti, au persoanlitati diferite, și noi ca mame suntem diferite”, a declarat Ilinca Vandici.

Etichete: