Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea, deranjată la culme de autorități! Vedeta este în război cu Poliția

Andreea Mantea, deranjată la culme de autorități! Vedeta este în război cu Poliția

GALERIE FOTO (6) Andreea Mantea, deranjată la culme de autorități!

Andreea Mantea deranjată la culme de autorități! Andreea Mantea face ce face și este mereu în atenția presei. De această dată, vedeta are probleme cu poliția! Prezentatoarea Tv este enervată la culme de autorități, motiv pentru care a declarat război Poliției Române.

Andreea Mantea, deranjată la culme de autorități! Vedeta este în război cu Poliția

Andreea Mantea, deranjată la culme de autorități! Andreea Mantea are mii de fani în țară, aceasta fiind una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România. Ei bine, vedeta a declarat război Poliției Române, după ce a fost prinsă pe picior greșit, în trafic. Vedeta de la Kanal D nu este de acord cu acțiunea unui echipaj de poliție, motiv pentru care a contestat contravenția primită de la un om al legii. Evident, polițiștii care au oprit-o în trafic nu au ținut cont de statutul său și i-au întocmit proces verbal. Andreea Mantea s-a considerat acuzată pe nefrept, contestând procesul verbal în instanță. Așadar, bruneta a înregistrat un proces ca obiect anularea procesului verbal primit pe rolul Judecătoriei Sectorului 1.

Potrivit Cancan.ro, Andreea Mantea are de așteptat câteva zile până va afla decizia finală a judecătorilor, după ce instanța a decis amânarea pronunțării. Alături de vedetă sunt fanii săi, care îi țin partea și o știu pe aceasta un șofer conștiințios care respectă fiecare regulă.

Andreea Mantea iubește din nou!

Fanii Andreei Mantea s-au speriat când aceasta a anunțat că va pleca de la cârma emisiunii Puterea dragostei. Cu toate astea, vedeta i-a surprins și se bucură acum de proiectul care îi aparține exclusiv și în care își arată pas cu pas viața. Cei care o urmăresc pe Kanal D, sunt încântați să afle ce se întâmplă în viața vedetei. Mai mult, Andreea a spus fără rețineri că în viața sa se află un bărbat, dar momentan își dorește să îl țină la distanță de camerele de luat vederi, menționând că nu va mai face aceleași greșeli. “Eu sunt jumătatea bună! Mai am una, pe care scrie jumătatea rea. El este jumătatea rea. Să țineți minte ce vă zic astăzi! Poate că într-o zi, în această emisiune, o să apară și cealaltă jumătate! Jumătatea rea! Atunci o să înțelegeți de ce v-am spus să fiți foarte atenți, pentru că el este foarte rău! Este exclus să mai repet aceleaşi greşeli, una dintre cele pe care le-am făcut în trecut a fost să-mi expun public relaţia de iubire! Nu vreau să mai vorbesc despre ele, mă limitez doar a spune că da, îmi bate inima din iubire pentru cineva! Vreau să ţin pentru mine, este mai bine aşa. Sunt extrem de fericită, de împlinită şi îmi este foarte bine” Andreea Mantea.

După despărțirea de Cristi Mitrea, tatăl copilului său, Andreea nu a mai apărut în brațele niciunui bărbat, fiind foarte discretă cu privire al viața sa personală. În urmă cu câteva luni, vedeta a decis să le răspundă oficial celor care o bănuiau că are un iubit. Aceasta a postat o fotografie în care apare în lanul de floarea-soarelui și era ținută de mână de iubit. Deși nu i-a afișat identitatea, fanii săi sunt bucuroși pentru că vedeta este fericită alături de noul său partener misterios.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: