Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea, despre al doilea copil: „Toate lucrurile se întâmplă cu un scop”

Andreea Mantea, despre al doilea copil: „Toate lucrurile se întâmplă cu un scop”

Andreea Mantea se poate considera o femeie norocoasă. La cei 34 de ani, are o carieră de succes și este mama unui copil, David. Mulți se întreabă dacă este dispusă să aibă și al treilea copil. Andreea Mantea a clarificat acest aspect.

Andreea Mantea, despre al doilea copil

Andreea Mantea este o mamă împlinită la cei 34 de ani. Fiul ei David o face tot mai fericită, iar ea este tot mai mândră de el. Adesea vedem cum cei doi petrec clipe frumoase împreună, pe rețelele de socializare. Mulți se întreabă dacă Andreea Mantea ar mai fi dispusă să aibă și al doilea copil. Prezentatoarea a clarificat acest aspect, informează playtech.ro.

Andreea Mantea a spus că lucrurile trebuie lăsate în voia Lui Dumnezeu și că se simte o femeie împlinită.

”Eu cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop în viață. Dumnezeu le rânduiește cum știe EL mai bine. Sunt o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Ce pot să îi cer mai mult Lui Dumnezeu? Ar trebui să ne bucurăm de ceea ce avem. Să fim recunoscători că suntem sănătoși, că îi avem pe cei dragi lângă noi.

Să nu ne mai axăm atât de intens pe lucrurile materiale, ci pe cele care contează și care ne fac fericiți. Anul acesta a fost unul atipic. Pandemia ne-a dat viața peste cap, dar, în același timp, și o lecţie foarte importantă din care cu toții trebuie să învățăm că să nu lăsăm pe mâine ce putem face azi”, a mărturisit Andreea Mantea pentru Kanal D.

Cum va petrece Andreea Mantea Crăciunul

De altfel, Andreea Mantea spune că va petrece Crăciunul în familie și va găti preparate tradiționale

”Crăciunul este despre, cu și în familie. Ca tot românul, vom găti acasă preparate tradițional românești. Se la sarmale, nelipsita salată boeuf și până la celebrii cozonaci. Vom împodobi bradul. Ne vom bucura de timp în familie. Sunt o pofticioasă, mănânc câte puțin din orice, așa că îmi va fi destul de greu să mă decid ce vom pregăti”, a mai spus Andreea Mantea.

De la Noul An, Andreea Mantea își dorește sănătate și a precizat că îi este dor să călătorească

.Nu îmi doresc decât sănătate. Pe restul le va așeza Dumnezeu așa cum știe El mai bine. Îmi doresc să revenim la o normalitate. Să ne putem bucura de viață la maximum. Îmi este dor să călătorim. Vreau să ne simțim în siguranță”, a mai Andreea Mantea, fosta prezentatoare de la “Puterea Dragostei”.

Cu cine este Andreea Mantea împreună

După despărțirea de Cristi Mitrea, Andreea Mantea nu a mai fost văzută în preajma altui bărbat. Nu se știe dacă în momentul de față are o relație. Sunt zvonuri că ar avea o relație de cinci ani cu un bărbat misterios. Acesta i-ar fi dăruit și un inel de logodnă, Andreei Mantea.

”Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată, potrivit unor surse din anturajul Andreei Mantea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: