Redactia.ro
Home » TV » Ce făcea Andreea Mantea în tinereţe pentru bani? Nu i-a fost niciodată ruşine să recunoască

Ce făcea Andreea Mantea în tinereţe pentru bani? Nu i-a fost niciodată ruşine să recunoască

Andreea Mantea

Andreea Mantea este o figură cunoscută în televiziune, iar acum ea are chiar propria ei emisiune, de tip reality-show, alături de fiul ei, David. Acum se descurcă foarte bine din punct de vedere financiar, dar puțini știu ce făcea vedeta înainte pentru a se putea întreține.

Cu ce se ocupa Andreea Mantea înainte să devină vedetă

Andreea Mantea a muncit de mică pentru a avea tot ce și-a dorit. Încă de a 15 ani, aceasta a avut primul său job, acela de picoliță. Nu câștiga prea mult, dar cu ajutorul bacșișurilor, ea reușea să strângă destul încât să își poată permite diverse lucruri pe care și le-a dori orice adolescent.

Apoi, ea a primit oportunitatea de a lucra ca model și a renunțat la jobul său de la restaurant, după cum mărturisește chiar ea.

„După ce am prins câteva joburi și mi-am dat seama că în felul acesta câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă de servit la masă, mi-am zis ca asta vreau să fac. Tocmai începea anul școlar, așa că am renunțat la postul de la restaurant și-am rămas numai cu slujba de model”, mărturisea Andreea în urmă cu câţiva ani.

Andreea Mantea a plecat de la „Puterea Dragostei”

Apoi, a venit marele succes pentru Andreea Mantea, când a început să prezinte emisiunea„Puterea Dragostei”, la Kanal D. Totuși, ea a decis să renunțe la ea, de dragul fiului său.

„Am renunțat la această emisiune nu pentru că mi-a fost greu, nu pentru că mi-a fost rău! Am renunțat tocmai pentru că era prea frumos! Adică… concurenții aveau atât de multe trăiri și lucruri frumoase! Aveam senzația că viață mea e pusă pe pauză, că niciodată nu aveam timp să vin acasă, aveam senzația că niciodată nu aveam timp să fac nimic din ce-mi doream! Am ales să rezist pentru că îmi plăcea foarte mult!

Dar am luat această hotărâre pentru David! Nu mai era vorba despre mine! Toată tinerețea mea am lucrat și nu am ținut cont unde mergem, cât durează. Nu mi-am ales eu să lucrez în televiziune, pur și simplu așa mi-a fost dat, așa mi-a fost scris! Ador să lucrez! Dar, iată că fiecare proiect m-a adus până aici! Vrea să lămuresc această situație” a spus Andreea Mantea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: