Redactia.ro
Home » TV » Andreea Mantea, fără declarație pe propria răspundere. A cerut sprijinul fanilor

Andreea Mantea, fără declarație pe propria răspundere. A cerut sprijinul fanilor

Andreea Mantea

Andreea Mantea a fost pe punctul de a o comite. Vedeta s-a urcat la volanul mașinii în plină pandemie de coronavirus, fără declarație pe propria răspundere. Nedumerită, prezentatoarea și-a întrebat fanii despre cât este amenda.

Andreea Mantea, fără declarație pe propria răspundere

Andreea Mantea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, și-a uitat declarația pe propria răspundere acasă. Aflată în primejdie, vedeta a cerut ajutorul fanilor de pe Instagram. Vedeta i-a întrebat cât este amenda dacă circuli fără documentul respectiv . Asta pentru că se temea că nu va ajunge acasă înainte de ora 23:00.

„Cât este amenda dacă nu ai declarație pe proprie răspundere la tine și ești oprit în trafic după ora 23:00? Nu de alta, dar nu cred că ajung acasă. Eu pe voi să întreb, e ca un sondaj de opinie. Vreau să văd cine știe și cine nu”, a postat Andreea Mantea pe un Instastory.

Fanii i-au răspuns vedetei asupra sumei. Andreea Mantea nu înțeleg, totuși, cum se împart aceste amenzi între 500 și 2000 de lei.

„Mi se poarte foarte scump și nu înțeleg cum e selecția asta făcută. Adică cine primește 500 și cine primește 2000. Adică cum se face selecția, în funcție de cât de departe ești de casă? Nu de alta, dar eu cred că depășesc. Cum se face selecția? Vreau și eu să știu. Îmi place că urmăritoarele care mi-ai răspuns sunt forță, eu habar nu aveam”, a adăugat vedeta.

Andreea Mantea se află în mașină. Vedeta are părul desprins și poartă o bluză neagră.

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. După ce a renunțat la prezentarea emisiunii Puterea Dragostei, Andreea are acum propriul show, la Kanal D, alături de fiul său, ”Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Reamintim că declarația pe propria răspundere este obligatorie dacă circulați între orele 23:00 ș 5:00. Noua măsură este valabilă timp de 30 zile cu posibilitate de prelungire. Nu est singura noua măsură adoptată de autorități. Acestea au mai decis, tot pentru o perioadă de 30 de zile: scoala online, inchiderea magazinelor la ora 21:00, inchiderea pietelor interioare, purtarea obligatorie a mastii, peste tot, interzicerea evenimentelor.

În ceea ce privește declarația pe propria răspundere, aceasta poate fi descărcată online, dar și scrisă de mână.

Cum trebuie completată declarația pe propria răspundere

Declarația pe propria răspundere va cuprinde:

– numele și prenumele
– data nașterii
– adresa locuinței/gospodăriei/locului activității profesionale
– motivul deplasării
– data completării
– semnătura

„Pe timpul noptii va fi permisa deplasarea doar daca este necesara. Foarte multe cazuri apar la petreceri private care se organizează în spații private, de exemplu în Centrul Vechi, în Herăstrău. Se fac petreceri, inclusiv întâlniri. Eu am văzut 15 – 20 de tineri fără mască, fără distanță. Ce nu înțeleg tinerii? Pot duce boala acasă, la părinți, la bunici și le poate afecta sănătatea. De la 22 – 23 până la 5 – 6 dimineața. Farmaciile le lași deschise. Va fi o declarație pe proprie răspundere.

E posibil să se accepte pe format online. Să arăți telefonul, să nu fie pe hârtie. Amenzile vor fi pentru nerespectarea regulilor. Dacă ești oprit de poliție și nu te încadrezi în situațiile prevăzute, vei fi amendat. Aceasta masura nu am luat-o numai noi. Aceasta masura a fost introdusa in Franta, Spania, Se pare ca a dat rezultate. A crescut ferocitatea in transmiterea virusului. Rezista mai mult. Riscul de infectare este crescut. Pe mine mă doare inima, eu sunt un liberal”, a declarat Ludovic Orban.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: