Redactia.ro
Home » Știri » Discuția dintre un polițist și un tânăr fără declarația pe propria răspundere: „Mi se pare o porcărie peste limita omenească”

Discuția dintre un polițist și un tânăr fără declarația pe propria răspundere: „Mi se pare o porcărie peste limita omenească”

Discuția dintre un polițist și un tânăr fără declarația pe propria răspundere

Începând de luni, 9 noiembrie, noile restricții au intrat în vigoare. Astfel, magazinele s-au închis la ora 21.00, piețele au fost închise, toate școlile din țară și-au închis porțile, iar circulația pe timp de noapte a fost restricționată. Așadar, în prima noapte de restricții mulți oameni au primit amenzi pentru că nu le-au respectat. După ora 23.00, polițiștii au ieșit pe străzi și i-au verificat pe cei care se aflau în trafic.

Discuția dintre un polițist și un tânăr fără declarația pe propria răspundere: „Mi se pare o porcărie peste limita omenească”

Noile restricții impuse de autorităție au intrat în vigoare luni, 9 noiembrie, astfel, începând cu ora 23.00, oamenii legii au ieșit pe străzi pentru a verifica dacă oamenii respectă noile măsuri. De asemenea, au existat multe persoane care au fost sancționate pentru că nu au avut asupra lor declarația pe propria răspundere sau adeverința de la locul de muncă. Potrivit Știrile Protv, cu toate că oamenii au găsit fel și fel de scuze, agenții de poliție nu i-au iertat. Oamenii legii nu au stat la discuție cu trecătorii, așa că au aplicat imediat amenzi.

″- Am crezut că ajung, m-am grăbit, n-am ajuns.
– Da, bun, vă rog așteptați, o să fiți sancționat”.

Încă din primele minute de verificări, în București s-au dat amenzi usturătoare. Toți românii trebuie să știe că de luni, după ora 23.00, cei care ies din casă fără să aibă asupra lor o declarație pe proprie răspundere sau o adeverință de la angajator, vor fi sancționați pe loc. În zona Bucur Obor din Capitală, peste 20 de polițișto și jandarmi i-au oprit pe cei care treceau și i-au sancționat pe cei care nu aveau formularele la ei. Câțiva tineri au fost trași pe dreapta, după ce se întorceau de la o petrecere.

Având în vedere că niciunul nu are declarație o să fiți sancționați fiecare”.

″ -Mi se pare o porcărie peste limita omenească să mă opriți în trafic…
-Sunt prea greu de urmat aceste reguli?
-Nu, dar se poate întâmplă”, a fost discuția între tineri și oamenii legii.

Sancțiuni pe timp de noapte

După ora 23.00, oamenii legii din întreaga țară controlează străzile. Astfel, polițiștii din Târgoviște au verificat mai multe persoane care nu aveau declarație pe proprie răspundere, iar sancțiunile date au fost cuprinse între 500 și 2.500 de lei. ″- O să fiu sancționat că nu am declarație.
Știați că trebuie să aveți declarație?
– Nu știam”, susține un trecător din Târgoviște care a primit amendă.

În județul Galați, oamenii legii au tras pe dreapta cinci șoferi care au invocat fel și fel de motive. Purtătorul de cuvânt al Poliției Române, comisar Georgian Drăgan a declarat că în momentul înc are șoferii se deplasează de la serviciu, aceștia trebuie să prezinte legitimația de serviciu, fie adeverința de la angajator. În cazul în care se deplasează din alte motive, trebuie să aibă asupra lui declarația pe proprie răspundere, în care să apară motivul deplasării. “Cei care nu au legitimație de serviciu sau nu au adeverință eliberată de angajator pot completa această declarație pe propria răspundere, bifează punctul 1”, a spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: