Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată nouă declarație pe proprie răspundere valabilă din 9 noiembrie

Cum arată nouă declarație pe proprie răspundere valabilă din 9 noiembrie

GALERIE FOTO (3) Declarație pe proprie răspundere

Declarațiile pe proprie răspundere ar putea reveni în România, după ce numărul de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus a depășit pragul critic de 10.000. astfel, autoritățile au luat noi măsuri pentru a încerca să oprim pandemia de COVID-19.

Declarația pe propria răspundere, dn nou în România?

Este foarte posibil să trebuiască să începem să completăm din nou declarații pe propria răspundere, după cum a anunțat premierul Ludovic Orban. Acest lucru nu este încă sigur, deocamdată, dar cert este că în țara noastră au fost impuse noi restricții, din cauza numărului mare de îmbolnăviri.

Mai mult, premierul a precizat că de această dată, declarația pe propria răspundere, pe care românii trebuie să o prezinte organelor abilitate, poate fi completată și aratată în format online.

 „E posibil să se accepte pe format online, adică să poţi să arăţi telefonul. Încercăm să vedem cum o reglementăm, astfel încât să nu fie neapărat pe hârtie. Ştiţi cum e, omul când semnează declaraţia pe propria răspundere, se gândeşte de trei ori. (…) Dacă eşti oprit de un echipaj de poliţie şi nu te încadrezi în situaţiile pentru care este permisă deplasarea pe timpul nopţii, eşti amendat”, a spus şeful Executivului.

Cine mai poate ieși din casă de pe 9 noiembrie

Astfel, cine nu se încadrează în motivele legale pentru care putem ieși afară, atunci va fi amendat. Doar cei care muncesc pe timp de noapte și cei care au probleme medicale pot merge afară, în intervalul orar interzis. Este vorba despre orele 22-05 sau 23-06, în care românii nu vor mai putea ieși din case. Măsurile sunt valabile începând de luni.

„Pe timpul nopții va fi permisă deplasarea doar dacă este necesară. Foarte multe cazuri apar la petreceri private care se organizează în spații private, de exemplu în Centrul Vechi, în Herăstrău. Se fac petreceri, inclusiv întâlniri. Eu am văzut 15 – 20 de tineri fără mască, fără distanță”, a declarat Ludovic Orban.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: