Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu iese din nou la atac! Actrița o face praf pe Andreea Mantea

Oana Zăvoranu iese din nou la atac! Actrița o face praf pe Andreea Mantea

Oana Zăvoranu iese din nou la atac!

Oana Zăvoranu iese din nou la atac! Oana Zăvoranu nu se lasă deloc și continuă „să le vină de hac” divelor din showbiz-ul românesc. De această dată, Oana s-a oprit la Andreea Mantea, pe care a umilit-o, după ce a citit un articol cu bărbații însurați cu care prezentatoarea de la Kanal D a avut relații.

Oana Zăvoranu iese din nou la atac! Actrița o face praf pe Andreea Mantea

Oana Zăvoranu iese din nou la atac! Oana Zăvoranu nu iartă pe nimeni, iar după ce le-a criticat pe cele mai apreciate influencerițe din România, și nu numai, a venit rândul Andreei Mantea să „încaseze lovituri”. Oana Zăvoranu iese din nou la atac! De această dată, prezentatoarea de la Kanal D a fost cea care vizată. Pe contul său de Instagram, Oana Zăvoranu a postat mai multe capturi de ecran dintr-un articol despre prezentatoarea de la Kanal D, în care se menționa faptul că aceasta a avut o relație cu un bărbat însurat. Mai mult, actrița nu s-a oprit aici. Aceasta a găsit și un articol în care apar poze deocheate cu Andreea Mantea. „ZERO. Lui Spayder Sâcâdâm îi plac bărbații însurați. Chiar dacă pe lângă faptul că le lasă soțiile fără soți, le lasă și copiii fără tați. Așa da adevărat caracter…zero. Alexandra era gravidă în 9 luni când ăsta a divorțat pentru Sâcâdâm de ea. Și ăsta acum apare pe la TV să vă dea exemplu de conduită și să vă recomande creme, ceaiuri, medicamente și tratamente…ăsta! Caracter zero barat!”, a fost comentariul Oanei Zăvoranu la adresa Andreei Mantea.

Actrița a continuat prin a o critica pe moderatoarea Tv fără să-i pese de vreo reacție. „Dar nu se șterg nici astea (fotografiile indecente cu Andreea Mantea, n.r.), nici bărbații căsătoriți cu soții însărcinate în luna a noua cu care nu s-a sfiit să se combine sau să îi pese că urmează să devină tați. O femeie serioasă pe care poți pune baza că are lucruri extrem de pertinente de zis, dat fiind ocupația ei de bază, judecând după poze de-astea care sunt cu duiumul (fotografii indecente cu Andreea Mantea, n.r.). Uite cine se dă acum mare doamnă și om de televiziune, vă ține predici despre moralitate, vă dă pilde și are dese accese de furie și isterie dacă cineva îndrăznețte să nu o asculte” a spus Oana Zăvoranu, despre Andreea Mantea.

Andreea Mantea a avut relații cu bărbați însurați

Andreea Mantea a avut unele relații cu bărbați însurați și cu copii. Prima dată, bruenta s-a îndrăgostit de Andrei Tarda, căsătorit și avea și un copil. Acesta a divorțat de soția sa, Alexandra, pentru Andreea Mantea. Cei doi nu se sfiau să-și arate iubirea în public, chiar dacă existau persoane care sufereau. De asemenea, a existat și o cerere de căsătorie pentru Andreea la momentul respectiv, iar acest gest o convingea că Andrei este bărbatul vieții sale. După un an de relație, cei doi s-au despărțit, fără scandal sau motive serioase. După această relație, Andreea a fost surprinsă în compania unui tânpr om de afaceeri de origine libaneză, Nasser, un alt bărbat însurat. Acesta nu se sfia să fie tandru cu ea când erau în public. Cu toate astea, Andreea a negat această relație. „Nu e cazul unei idile intre mine si Nasser. Am deja pe cineva si credeti-ma ca sunt lecuita de barbatii insurati! Cum intalnesc un baiat, il intreb „Spune drept: esti insurat?”. Glumesc, nici chiar asa!, spunea Andreea la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: