Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea susține că a fost bătută de Cristi Mitrea! ”Câte am îndurat, chiar și cu el în pântec”

Andreea Mantea susține că a fost bătută de Cristi Mitrea! ”Câte am îndurat, chiar și cu el în pântec”

GALERIE FOTO (3) Andreea Mantea susține că a fost bătută de Cristi Mitrea! ”Câte am îndurat, chiar și cu el în pântec”

Andreea Mantea a făcut o serie de dezvăluiri bombă după ce fostul ei iubit, Cristi Mitrea a povestit mai multe detalii din viața de cuplu a celor doi. Prezentatoarea TV susține că a fost agresată de fostul ei partener.

Andreea Mantea susține că a fost bătută de Cristi Mitrea

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au avut parte de o relație destul de controversată care nu s-a terminat foarte bine. Aceștia s-au cunoscut după ce Cristi a luptat pentru inima brunetei la emisiunea ”Burlăcița” și a plecat cu ea acasă. Deși relația lor a durat doar 7 luni, se pare că în acest timp cei doi au reușit să conceapă un copil superb, care acum a rămas în grija mamei sale.

Cristi Mitrea dispăruse din showbiz o perioadă, însă a reapărut în atenția publicului după ce a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a venit la podcast-ul său. Acolo, fostul partener al Andreei Mantea a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația cu bruneta și despre copilul pe care îl au împreună. După ce acestei lucruri au ajung la urechile Andreei Mantea, aceasta a răbufnit și a dorit să spună adevărul. Vedeta a afirmat că a fost bătută de Cristi Mitrea, chiar și atunci când era însărcinată.

Andreea Mantea susține că a fost bătută de Cristi Mitrea! ”Câte am îndurat, chiar și cu el în pântec”

Andreea Mantea susține că a trăit clipe cumplite alături de Cristi Mitrea și a dezvăluit că a fost agresată fizic de tatăl copilului ei și nu doar o dată. Deși a declarat că nu a dorit să ofere declarații publice despre fostul ei iubit și mai ales despre coșmarul trăit alături de el, se pare că acum a considerat momentul potrivit pentru a-și deschide rănile.

”Am vrut să îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec. Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el să se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem”, a declarat Andreea Mantea pentru wowbiz.ro.

Andreea Mantea a fost deranjată de dezvăluirile lui Cristi Mitrea

Andreea Mantea a declarat că nu înțelege de ce Cristi Mitrea poate pune la îndoială că David este fiul lui, deși a hotărât să intre în viața lui, ca tată și să îl cunoască. Mai mult, prezentatoarea TV a dezvăluit faptul că fostul ei iubit minte atunci când spune că are o relație minunată cu fiul lui, deoarece micuțul David nici nu vrea să audă de prezența tatălui său și că este deja prea târziu.

Bruneta a mărturisit că David reacționează foarte urât atunci când aude că trebuie să meargă la tatăl lui sau să se întâlnească cu el, deși Cristi Mitrea dezvăluia că totul este bine și frumos între el și fiul lui.

”A spus ca el și David au o relație magnifică. Realitatea este alta. Nu a avut răbdare niciodată cu el, în așa fel încât să își construiască o relație tată-fiu. Iar acum este prea târziu deja. Copilul nu îl mai vrea. Nu îl mai place, nu vrea să mai audă de el, în ciuda faptului ca m-am chinuit să conturez o imagine perfectă a tatălui lui. Pentru ca l-a dezamăgit enorm. Și-a dorit să îi fie alături în anumite momente și nu i-a fost. Probabil… că era ocupat cu instabilitatea emoțională. Când copilul își dorea să îl vadă… nu avea timp sau pur și simplu, nu răspundea. Îl lua sau îl vedea doar când copilul nu își dorea. Oricum este înfiorator să descriu în cuvinte reacția copilului când auzea că trebuie să meargă la el”, a mai spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea susține că a fost bătută de Cristi Mitrea! ”Câte am îndurat, chiar și cu el în pântec”

”Dacă a hotărât să intre în viața lui, ca tată, de ce susține așa ceva acum? De ce se bate cu pumnii în piept cu mândrie că acest copil este al lui, dar totuși nu știe ce înseamnă colici, scutece, dureri de dinți, primii pași, prima julitură, cum să își lege șireturile sau cum să aline o durere”, a mai spus Andreea Mantea pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: