Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea s-a îngrășat 14 kilograme într-un an. Ce mânca vedeta în fiecare seară

Andreea Mantea s-a îngrășat 14 kilograme într-un an. Ce mânca vedeta în fiecare seară

GALERIE FOTO (2) Andreea Mantea s-a îngrășat 14 kilograme într-un an.

Andreea Mantea s-a îngrășat 14 kilograme într-un an. Prezentatoarea Tv a fost criticată de mulți internauți pentru faptul că s-a îngrășat multe kilograme. Andreea Mantea a dezvăluit că suferă de o boală autoimună care îi provoacă probleme cu greutatea. Vedeta a spus că și-a schimbat modul de viață, dar a declarat ce mânca înainte, în fiecare seară.

Andreea Mantea s-a îngrășat 14 kilograme într-un an. Ce mânca vedeta în fiecare seară

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv. Vedeta s-a îngrășat 14 kilograme într-un, dar acum este hotărâtă să-și schimbe stilul de viață. În urmă cu ceva timp, bruneta le-a spus fanilor din mediul online că are de gând să facă o schimbare radicală. Vedeta a ajuns să cântărească 66 de kilograme și vrea să ajungă la 52 de kilograme.

Deja s-a pus pe treabă, merge la sală și a adoptat un stil de viață sănătos. Chiar și așa, Andreea Mantea recunoaște că mai trișează și se abate de la dietă.O fire pofticioasă, Andreea le-a spus internauților ce mănâncă era la ceas de seară. Vedeta a postat o imagine cu oala de sarmale, mărturisind că se mai abate de la dieta sa. ”Cine a zis că nu pot să mănânc sarmale, chiar dacă sunt la dietă?”, a scris bruneta în dreptul imaginilor cu oala de sarmale.

Andreea Mantea dieta

Andreea Mantea suferă de o boală autoimună

După ce a primit mai multe critici din partea internauților, Andreea Mantea a dezvpluit că se luptă de mai mult timp cu o boală autoimună, care o împiedică să își mențină greutatea și să mănânce tot ceea ce își dorește. Vedeta a spus că are și câteva alergii, fiind nevoită să aibă la ea pastile.

„Nu ne îngrășăm dintr-odată. Nu are nicio legătură. Într-adevăr, am o boală autoimună. Nu vreau să vorbesc despre asta, este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am. Pe lângă asta, mai am și niște alergii.Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau pastile în fiecare zi(…) Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct. E acolo, trăiesc cu ea, nu vreau să mă gândesc. Vreau să trăim optimist. De o viață eu mănânc orice și de oriunde. De prin toamnă am început să observ că nu mă mai încap hainele.”, a povestit Andreea Mantea, la „Teo Show”.

De asemenea, bruneta a mărturisit că s-a confruntat și cu o altă problemă care a doborâtă o perioadă. Nu a vrut să ofere prea multe detalii, dar Andreea a declarat că acum se simte bine. „Lăsând la o parte această condiție, nu aveam starea și puterea necesară. La un moment dat, în viața oricărui om apare o persoană sau o situație care te pune la pământ, fie ceva grav în familie, fie o relație toxică, fie ceva care te pune la pământ. După ce te pune la pământ, mai calcă și peste tine și te bagă acolo cu totul. Nu vreau să vorbesc despre asta. Am reușit să mă eliberez și m-am ridicat un pic.Am văzut ce se întâmplă în jurul meu și trebuie să lucrez la mine.Mi-a luat câteva luni bune să ajung aici.„, a declarat Andreea Mantea, în lacrimi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: