Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea, nemachiată pe rețelele de socializare. Ce probleme are vedeta cu tenul

Andreea Mantea, nemachiată pe rețelele de socializare. Ce probleme are vedeta cu tenul

GALERIE FOTO (4) Andreea Mantea, nemachiată pe rețelele de socializare.

Andreea Mantea, nemachiată pe rețelele de socializare. Prezentatoarea Tv este o persoană asumată și sinceră, iar în urmă cu puțin timp a postat pe rețelele de socializare o imagine cu ea nemachiată. Fanii vedetei au rămas surprinși de gestul Andreei. Bruneta le-a spus că a început să facă un tratament facial.

Andreea Mantea, nemachiată pe rețelele de socializare. Ce probleme are vedeta cu tenul

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, fiind o persoană transparentă și asumată. Vedeta a fost criticată în ultima perioadă pentru faptul că a pus câteva kilograme în plus. De această dată, Andreea le-a demonstreat fanilor, încă o dată, că nu-i pasă de criticile lor. Bruneta a postat mai multe imagini cu ea nemachiată, surprinzându-și fanii. Andreea Mantea s-a filmat fără filtrele de înfrumusețare, dar și fără fond de ten sau alte produse cosmetice. Spre surprinderea fanilor, vedeta are un ten neted, pe care bruneta îl îngrijește mereu. Internauții nu au putut trece cu culoarea uniformă a tenului, dar și zâmbetul de pe fața prezentatoarei tv.

Andreea Mantea le-a demonstrat fanilor săi că nu se ascunde să-și arate tenul perfect. Recent, bruneta a început un tratament facial, nu pentru ar avea probleme grave cu tenul, ci pentru a avea grijă ca fața ei să fie mereu hidratată. „Astăzi ne ocupăm de față! Fără machaij, fără filtre, facem tratamente. Eiminăm impurtiățile, pielea moartă, (…) Am început deja un tratament. (…)”, a spus Andreea Mantea pe Instagram.

Andreea Mantea, în lacrimi la tv

În ultima perioada, Andreea Mantea a pus mai multe kilograme, iar în cadrul unei emisiuni a declarat că suferă de o boală autoimună despre care nu vrea să vorbească. Vedeta nu are voie să consume multe alimente și este alergică la ceapă, cireșe, pește și fructe de mare. Vedeta ia antialergice pentru că îi crește tensiunea histamina și se produce o inflamație în corp, iar de cele mai multe ori îi ies foarte multe bube pe față. Andreea a declarat că ia multe pastile și că nu se gândește că este bolanvă, ci că are doar o afecțiune.

Nu ne îngrășăm dintr-odată. Nu are nicio legătură. Într-adevăr, am o boală autoimună. Nu vreau să vorbesc despre asta, este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am. Pe lângă asta, mai am și niște alergii.Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau pastile în fiecare zi. (…) Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct. E acolo, trăiesc cu ea, nu vreau să mă gândesc. Vreau să trăim optimist. De o viață eu mănânc orice și de oriunde. De prin toamnă am început să observ că nu mă mai încap hainele.”, a povestit Andreea Mantea, la „Teo Show”

Acestea nu au fost singurele probleme cu care s-a confruntat Andreea Mantea. Vedeta a mărturisit că a trecut printr-o situație care a întristat-o, dar cu timpul și-a revenit. „Lăsând la o parte această condiție, nu aveam starea și puterea necesare. La un moment dat, în viața oricărui om apare o persoană sau o situație care te pune la pământ, fie ceva grav în familie, fie o relație toxică, fie ceva care te pune la pământ. După ce te pune la pământ, mai calcă și peste tine și te bagă acolo cu totul. Nu vreau să vorbesc despre asta. Am reușit să mă eliberez și m-am ridicat un pic”, a spus Andreea Mantea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: