Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea, singură de Ziua Îndrăgostiților? Mesajul cu care vedeta Tv a surprins pe toată lumea

Andreea Mantea, singură de Ziua Îndrăgostiților? Mesajul cu care vedeta Tv a surprins pe toată lumea

Se știe că Andreea Mantea trăiește o poveste de dragoste cu un producător Tv de la Kanal D, după o relație pe care a ținut-o ascunsă o bună perioadă de timp. Însă frumoasa brunetă dă de înțeles că s-ar fi despărțit de iubitul ei. Prezentatoarea Tv a făcut un anunț pe social media prin care lasă să se înțeleagă acest fapt.

Andreea Mantea a spus tuturor că e singură de Valentine’s Day! A postat un filmuleț pe rețelele de socializare și a arătat asta tuturor.

Andreea Mantea, singură de Ziua Îndrăgostiților? Mesajul cu care vedeta Tv a surprins pe toată lumea

În imagini, Andreea Mantea apare în mijlocul patului, îmbrăcată într-un costum de pijama roșu și foarte sexy, cu o farfurie de prăjituri delicioase, două pahare de șampanie. Nu lipsește rujul roșu din peisaj.

Vedeta Tv ciocnește singură paharul de șampanie, lăsând să se înțeleagă că nu-i așa rău să petreci Ziua Îndrăgostiților chiar și fără partener.

„Single people on Valentine’s Day! 🤣🤣🤣🤣 Voi cum sărbătoriți? Singure/i sau cu partenerul/a? Sau așteptați #Dragobetele?”, este mesajul Andreei Mantea.

Andreea Mantea a reușit să atragă atenția asupra ei și cu ajutorul baloanelor sub formă de inimioare cu care a fost înconjurată.

Și cu toate că filmarea face parte dintr-o campanie de-a focoasei brunete, mesajul cu privire la starea ei amoroasă pare destul de clară.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea)

Andreea Mantea, cum l-a cunoscut cu Cristi Mitrea

Pe Andreea Mantea toată lumea a văzut-o prima dată la Neatza de la Antena 1. Apoi au urmat colaborările cu Pro TV, Antena 1 și Kanal D, unde a rămas până în prezent. Se știe despre ea și din postura de Burlăciță. Acolo l-a cunoscut pe Cristi Mitrea, cu care are un băiețel, pe David.

De ceva ani buni, despre Andreea Mantea se știa că este într-o relație cu un producător de la Kanal D. Rămâne de văzut dacă mai sunt sau nu împreună, depinde ce alte indicii mai lasă la iveală îndrăgita brunetă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: