Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin a dezvăluit de ce a renunțat la „Surprize, surprize”, emisiunea care a consacrat-o

Andreea Marin a dezvăluit de ce a renunțat la „Surprize, surprize”, emisiunea care a consacrat-o

GALERIE FOTO (2)

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite figuri din televiziunea română, cu o carieră de succes de peste 20 de ani în acest domeniu. A cucerit publicul cu eleganța și delicatețea sa, iar debutul în calitate de prezentatoare la „Surprize, surprize” i-a deschis cel ma frumos capitol din viața sa. După ani în care nimeni nu a bănuit de ce prezentatoarea a renunțat la emisiunea care a consacrat-o, Andreea a vorbit recent despre acest subiect. 

Andreea Marin a dezvăluit de ce a renunțat la „Surprize, surprize”, emisiunea care a consacrat-o

Pentru Andreea Marin, unul dintre cele mai importante capitole ale carierei sale a fost „Surprize, surprize”, emisiunea pe care a găzduit-o cu mult drag la TVR timp de 10 ani. Era foarte iubită și apreciată de public, dar în cele din urmă totul a ajuns la final. Motivul, după cum a dezvăluit recent prezentatoarea, a fost faptul că dorea să se concentreze pe viața personală. Era însărcinată, așa că decizia de a renunța la rolul care a consacrat-o a fost una asumată.

Atunci când a plecat de la TVR, Andreea a știut că nu va mai reveni niciodată în fața spectatorilor în aceeași ipostază. Cu toate că a fost rugată să revină și să-și reconsidere opțiunile, nu a dorit să-și mai dedice timpul acestui proiect, ci în schimb să se concentreze pe familia sa.

„Am trăit pe picioarele mele când «Surprizele» nu au mai fost și asta pentru că am născut-o pe fiica mea, până în luna a opta am fost pe scenă. Nu m-am întors, deși Valeriu Lazarov a venit la mine acasă, îmi amintesc, dragul de el, și mi-a zis: Stai cât vrei, dar înțelege că «Surprize, surprize» nu merge înainte fără tine, nu se poate. Ești mult prea legată de acest brand și dacă am încerca cu altcineva, n-ar merge”, a povestit Andreea Marin pentru Mihai Morar.

„Surprize, surprize” a continuat până în luna a opta de sarcină a Andreei, moment în care s-a încheiat cel de-al optulea sezon – și ultimul. Știa că era parte dintr-o echipă mare și că nu era singura implicată, așa că a dorit să termine totul într-un mod cât se poate de frumos.

„Era o decizie pe care mi-am asumat-o de când am aflat că sunt însărcinată. Mi-am dorit atât de mult acest copil încât mi-am plănuit treaba asta, mi-am plănuit să stau până în luna a opta, astfel încât să termin și ultimul sezon din acel an pentru a nu lăsa fără salariu oamenii din echipa mea, erau zeci, aproape 100 dacă îmi aduc bine aminte”, a mai declarat ea.

Ce a însemnat pentru Andreea Marin să devină mamă

Având în vedere că Andreea Marin și-a pierdut mama când avea o vârstă foarte fragedă, momentul în care s-a născut fiica sa a fost cel în care viața sa s-a schimbat pentru totdeauna. Și-a dorit să fie implicată cât mai mult în viața Violetei, așa că „Surprize, surprize” nu mai era o variantă pentru ea.

„Pot să spun că după nașterea fiicei mele am luat-o din nou de la zero. Nu am mai făcut ce făceam înainte. Pur și simplu au început eu însămi să scriu proiecte, ceea ce nu făcusem înainte. Nu făcusem pentru că nu aveam timp. Eu și de asta am renunțat la Surprize. Eu eram director de program, asta însemna că manageriam tot la acel program și eram și promotorul, eram și directorul de promovare al întregii companii. Când am renunțat, am avut timpul să pun alte idei în practică. Eu nu aveam timp nici să gândesc. De luni până duminică se lucra non-stop la ceea ce făceam. Apoi am început să scriu propriile proiecte. Nu a fost ușor”, a mai declarat Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: