Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin a recunoscut totul acum! „Da, am aflat că am fost înșelată”

Andreea Marin a recunoscut totul acum! „Da, am aflat că am fost înșelată”

Andreea Marin

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune de la noi. Zâna trăiește acum cea mai frumoasă perioadă din viașa ei alături de Adrian Brâncoveanu, dar nu toată viața sa a fost roz. Vedeta a vorbit abia acum despre drama pe care a trăit-o și despre momentul în care a aflat că este înșelată.

Andreea Marin a recunoscut că a fost înșelată

Andreea Marin a avut parte de trei mariaje până în acest moment. Vedeta a spus „Da” pentru prima dată în anul 1995, atunci când și-a unit destinul cu Cristian Gheorghiță. În anul 1998, mariajul lor a luat sfârșit, urmând peste câțiva ani să își găsească alinarea în brațele lui Ștefan Bănică Jr. Mariajul celor doi părea ca rupt din povești. Zâna și cântărețul au împreună o fetiță superbă pe nume Violeta. La câțiva ani după ce au decis să devină soț și soție, cei doi au divorțat. Nu a trecut mult și Andreea Marin a făcut pasul cel mare pentru a treia oară alături de medicul turc, Tuncay Ozturk. Din nefericire nici această căsnicie nu a fost una norocoasă și s-a terminat la fel de repede precum a început.

Andreea Marin a fost sinceră și s-a deschis în fața publicului abia acum. Vedeta a recunoscut cel mai dureros moment prin care a trecut. Andreea Marin a recunoscut faptul că în una dintre căsniciile anterioare a aflat că a fost înșelată, iar acest lucru a durut enorm de mult. Vedeta a mărturisit că a trecut cu greu peste acest moment greu. Din fericire viața i-a surâs, iar acum trăiește o poveste de iubire perfectă alături de Adrian Brâncoveanu.

Da, am aflat și că am fost înșelată de fostul partener de viață, din căsnicia anterioară. Din punctul meu de vedere, pe o scară de la 1 la 10, durerea infidelității ajunge la 11.„, a povestit Andreea Marin.

Se va căsătorii Andreea Marin pentru a patra oară?

Andreea Marin a îmbrăcat o rochie albă pentru un proiect în desfășurare, iar multă lume a crezut că va face pasul cel mare alături de Adrian Brâncoveanu. Vedeta a făcut declarații pe marginea acestui subiect și a dezvăluit că nu exclude o posibilă căsătorie. Dar în acets moment, motivul pentru care a apărut în această ipostază este un proiect la care lucrează.

Când o vrea Dumnezeu. (…)Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple . E un moment pentru toate. Știe cineva acolo sus mai mult decât știm noi, asta cu siguranță! (…) E adevărat că e o rochie albă pe care am îmbrăcat-o printr-o alte rochii, dar nu e vorba despre o nuntă sau pregătirea ei, ci e vorba despre un proiect inovativ, revoluționar, care s-a filmat și s-a făcut ieri în noul meu loc de muncă, sunt imagini superbe, foarte frumoase.„, a spus Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: