Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, adevărul despre operațiile estetice. Ce secrete de frumusețe are prezentatoarea de televiziune

Andreea Marin, adevărul despre operațiile estetice. Ce secrete de frumusețe are prezentatoarea de televiziune

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciare figuri din televiziunea română, fiind considerată o femeie deosebit de frumoasă. De-a lungul anilor a rămas neschimbată, iar timpul parcă nu și-a lăsat amprenta asupra chipului său. S-a crezut pentru mult timp că face eforturi deosebite pentru a rămâne mereu tânără, dar adevărul este cu totul altul. Astfel, prezentatoarea a vorbit despre secretele sale de frumsețe, dar și despre subiectul operațiilor estetice.

Andreea Marin s-a remarcat încă de la debutul său pe micile ecrane pentru firea sa sensibilă și eleganța sa. Este o femeie frumoasă, cu trăsături deosebite, care reușește negreșit să-i impresioneze pe cei din jurul său. Cu o carieră de mai bine de 20 de ani în televiziune, prezentatoarea are doar motive de mândrie în ceea ce privește viața sa profesională, dar și privată.

Ce secrete de frumusețe are Andreea Marin

Chiar și când vine vorba despre frumusețea sa, care a fost mereu lăudată în spațiul public, Andreea Marin este aceeași persoană modestă și simplă. Recunoaște că statutul de vedetă nu a făcut-o să descopere anumite secrete pentru înfrumusețare, ci a făcut mereu eforturi să aibă grijă de ea.

Imaginea sa veșnic tânără este datorată faptului că a preferat mereu să păstreze ritualurile sale cât mai simple, dar eficiente. Are grijă ca chipul său să beneficieze de cele mai bune tratamente și produse, dar nu uită nici de machiaj. Nu exagerează niciodată, ci preferă să opteze pentru un aspect natural, care doar să-i evidențieze trăsăturile.  Este de părere că multe femei exagerează atunci când vine vorba de machiaj, fapt ce contribuie maturitate chipului lor.

„Nu aș putea spune că am secrete. Pot să spun doar că e bine să-ți menții fața curată, machiajul să fie cât mai fin, mai natural. Nu-ți încărca fața, porii, mai ales că poate nu ai nevoie de asta, nu încerca să-l îmbătrânești. Până la urmă, ceea ce folosim în exces nu face decât să adauge ani”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Prezentatoarea a recunoscut dacă a apelat vreodată la intervențiile estetice

Cât despre intervențiile estetice, care sunt tot mai populare în rândul persoanelor care lucrează în televiziune, Andreea Marin a recunoscut că nu intenționează să apeleze la acestea. Nu este convinsă că o vizită la medicul estetician ar ajuta-o în vreun fel, mai ales că machiajul și micile schimbări pe care și le face sunt suficiente.

Un mod eficient prin care preferă să-și schimbe look-ul este aspectul părului, pe care îl vopsește și tunde în diferite moduri. Este de părere că aceste modificări trebuie să te facă să te simți mai bine, nu să te schimbe radical din punct de vedere fizic.

„Au schimbat anii, eu nu. Nu sunt adepta intervențiilor. Un machiaj de poate ajuta să arăți mai bine într-o zi în care cearcănele sunt prea mari. Poate ca aș schimba, dar am făcut-o deja, culoarea părului. Asta nu face decât să-ți aducă o prospețime, dar și lungimea, tunsoarea. M-am bucurat de un spirit mai tineresc cu părul scurt, uneori inegal. Schimbarea nu trebuie să fie mare, trebuie să te facă pe tine să te simți bine în propria piele”, a mai adăugat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: