Redactia.ro
Home » TV » Andreea Marin, anunț surprinzător. „Zâna surprizelor”, mamă pentru a doua oară

Andreea Marin, anunț surprinzător. „Zâna surprizelor”, mamă pentru a doua oară

GALERIE FOTO (8) Andreea Marin, anunț surprinzător. "Zâna surprizelor", mamă pentru a doua oară

Andreea Marin, anunț surprinzător. Zâna surprizelor, mamă pentru a doua oară. Prezentatoare Tv trece prin cea mai bună perioadă din viața ei. Vedeta a precizat că are planuri mari pentru anul 2020, precum nașterea unui copil.

Andreea Marin, anunț surprinzător. „Zâna surprizelor”, mamă pentru a doua oară

În sfârșit, Zâna surprizelor și-a găsit liniștea sufletească. Are alături de ea un bărbat care o iubește, o fiică minunată și o viață pe care multă lume și-ar dori-o. Andreea Marin este împreună cu Adrian Brâncoveanu de mai bine de trei ani, formând un cuplu solid.

Prezentatoarei i-au plăcut dintotdeauna copiii, așa aceasta a vorbit despre nașterea unui posibil copil în anul 2020. Potrivit Libertatea.ro, Andreea Marin își mai dorește un copil.

Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală„, a declarat Andreea Marin.

Zâna Surpizelor este o femeie de succes

Bruneta are de gând să facă ceva și pe plan profesional, impicându-se în cât mai multe proiecte, fiind adepta campaniilor care se ocupă cu ajutorarea oamenilor.

Andreea Marin s-a ocupat în trecut de femeile care se confruntau cu boala cruntă, și anume cancerul.

Să fie la fel de bine cum a fost anul trecut. Nu a fost un an ușor, a fost foarte mult de muncă, dar până la urmă să ne bucurăm când avem sănătatea de partea noastră și când suntem în stare să împlinim ceea ce visăm, chiar dacă efortul uneori te face să îți spui: „Îmi doresc doar să dorm!”, eu și în 2020 îmi doresc la fel de multă muncă și cu rezultate„, a completat ea.

Frumoasa brunetă exclude momentan, varianta unei adopții. În trecut, ea a schimbat viitorul a doi copii  o fetiță din Niger și un băiat din China, pe care i-a adoptat la distanță, asigurându-le sprijin financiar.

Citeste si:Andreea Antonescu s-a despărțit de iubitul tinerel

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: