Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, complet nemachiată. Fanii vedetei au rămas surprinși

Andreea Marin, complet nemachiată. Fanii vedetei au rămas surprinși

GALERIE FOTO (8)Andreea Marin, complet nemachiată

Andreea Marin, complet nemachiată. Prezentatoarea TV este o persoană transparentă și ține legătura permanent cu fanii săi din mediul online. Andreea Marin a avut curajul să le arate internauțulor o poză cu ea nemachiată. Vedeta tv a reușit să slăbească și 6 kilograme.

Andreea Marin, complet nemachiată. Fanii vedetei au rămas surprinși

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Vedeta arată incredibil la cei 47 de ani, iar recent a anunțat că a slăbit 6 kilograme. Vedeta este activă în mediul online, acolo unde ține legătura cu fanii din mediul online. În urmă cu puțin timp, prezentatoarea tv a postat pe rețelele de socializare o imagine cu ea nemachiată.

Andreea arată foarte bine, iar internauții au lăudat-o pentru felul în care arată. Mai mult, vedeta a spus că a slăbit 6 kilograme într-un timp foarte scurt. „Andreea, cât esti de frumoasă naturală!!; Felicitări pentru grija fata de sine! ar trebui sa fie o prioritate, pentru noi toți!; Sunteți minunată!!! Și un exemplu de urmat; Frumoasă ești, Andreea! Așa îmi placi, simplă și naturală”, sunt doar cîteva dintre mesajele lăsate de fani.

Andreea Marin, despre divorțurile din viața sa

Andreea Marin este o femeie asumată, iar de-a lungul anilor a avut câteva căsnici eșuate. Vedeta a fost căsătorită de trei ori. Prima dată s-a măritat în 1995, când avea doar 21 de ani. Cel care i-a furat inima a fost directorul de marketing Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după doar trei ani de zile. Prezentatoarea tv a spus că a simțit o mare dragoste, iar faptul că s-a ajuns la despărțire a ținut de evoluția fiecăruia. „El nu a făcut nimic rău. A avut niște studii de urmat, cu care am fost amândoi de acord. Aveam drumul meu și eu. Mereu am fost în căutarea acestei călduri pe care am cunoscut-o până la 9 ani în familia mea. Acela era idealul meu.

Am dat și greș, n-am ales bine, sau nu a existat potrivire, după caz. E foarte simplu să stai pe margine și să judeci ce se întâmplă în viața unui om, dar numai el știe care i-au fost sentimentele, ce a trăit, ce suferințe duceîn suflet. Lucrurile astea nu sunt de judecat.”, a spus Andreea Marin.

Ulterior, vedeta s-a căsătorit cu Ștefan Bănică. Cei doi au fost căsătoriți 7 ani, și au împreună o fetiță, Ana Violeta. „Pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine”, a mai spus Andreea Marin.

După câțiva ani, Andreea Marin l-a întâlnit pe Tuncay Öztürk, cu care s-a căsătorit în 2014. După trei ani, au divorțat. „A treia căsătorie? S-o uităm! A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit! Sunt un om cu capul pe umeri, nu mi-aș distruge viața doar din spirit de răzbunare față de cineva care pentru mine, la momentul acela nu mai conta. Pentru că eu am decis să nu mai fiu în acea relație. Deci, despre ce vorbim? N-am de ce să trăiesc în trecut. Eu, când am spus punct, e punct! Simplu!”, a spus vedeta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: