Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua mamei sale, care ar fi împlinit 75 de ani. S-a stins mult prea devreme: „Înger la numai 36 …”

Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua mamei sale, care ar fi împlinit 75 de ani. S-a stins mult prea devreme: „Înger la numai 36 …”

andreea marin

În fiecare an, luna mai aduce o ocazie specială pentru Andreea Marin, o oportunitate de a-și aminti de mama sa, Violeta, care ar fi împlinit vârsta de 75 de ani pe 10 mai. Cu toate acestea, această zi devine un moment nu doar de sărbătoare, ci și de reflectare, tristețe și emoție pentru celebra prezentatoare TV.

Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua mamei sale, care ar fi împlinit 75 de ani

Andreea Marin și-a pierdut mama la o vârstă fragedă, la doar 9 ani, în urma unui tragic accident de mașină petrecut în 1984. Violeta Marin avea doar 36 de ani când și-a încheiat prematur călătoria pe acest pământ, lăsând în urmă o fiică tânără și plină de speranțe. Cu toate că timpul trece, durerea pierderii este încă vie în inima Andreei Marin, iar fiecare an care trece marchează o nouă aniversare a mamei sale, în absența sa fizică, dar prezentă în amintiri și emoții.

S-a stins mult prea devreme: „Înger la numai 36 …”

Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, Andreea Marin a ales să împărtășească un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, însoțit de câteva fotografii din copilăria sa, o perioadă în care mama sa încă era alături de ea. În acest mesaj, Andreea își exprimă profundul regret pentru faptul că mama ei nu mai este alături de ea sărbătorind acest moment, dar și recunoștința pentru tot ce a însemnat ea în viața sa.

„Azi, mama mea frumoasă și bună ar fi împlinit 75 de ani, de N-ar fi devenit înger la numai 36 … E mereu tânără în amintirea mea, motivația mea puternică în tot ce am făcut în viața mea matură, exemplul de feminitate, sensibilitate, bunătate și naturalețe, recunoștința mea se îndreaptă mereu către cer, cu mulțumiri cǎ legătura noastră atât de profundă a însemnat o prețioasă moștenire pentru inima și devenirea mea. Tata, cu câțiva ani mai mare doar, mi-a fost stâlp de sprijin și putere și dragoste de viață. Rădăcinile mele. Gând bun către cer”, a scris vedeta pe Instagram. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Mesajul transmis de Andreea Marin este o dovadă a puterii și a dăruirii cu care mama sa i-a influențat viața, chiar și după plecarea sa în lumea de dincolo. În fiecare an, Andreea Marin își aduce aminte de mama sa cu dragoste și recunoștință, menținând vie memoria ei și păstrându-i în suflet lecțiile și valorile pe care le-a împărtășit cu ea în timpul scurt petrecut împreună.

„Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi. Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima. Mama s-a stins în brațele mele, până să ajungem la spital.

A urmat o perioadă grea… Nu numai că nu mi-am mai trăit copilăria, dar m-am dezis, o perioadă, de Dumnezeu”, a mărturisit Andreea Marin, în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

În ciuda pierderii și a durerii, Andreea Marin a găsit puterea să meargă mai departe și să devină o prezență luminată în lumea media românească, aducând zâmbete și inspirație celor din jurul său. Cu fiecare aniversare a mamei sale, Andreea Marin reafirmă legătura puternică pe care o are cu memoria ei și își continuă călătoria cu inima deschisă și plină de dragoste.

„Zâna Surprizelor”a slăbit 16 kilograme

Deși Andreea Marin admite că își manifestă o pasiune aparte pentru mâncărurile tradiționale din zona Moldovei, unde și-a petrecut copilăria, ea a reușit să găsească un echilibru între plăcerile culinare și promovarea unui stil de viață sănătos. Cu hotărâre și voință, a reușit să piardă 16 kilograme și să rămână consecventă obiectivelor sale legate de sănătate.

„Mâncarea. Pentru că sunt moldoveancă și moldovencele gătesc bine și gustă din ceea ce gătesc. Așa că nu este ușor să ocolești mâncarea cu care te-ai învățat din copilărie. Practic n-am avut o educație bună. Pe vremea aia, cine se gândea la o hrană sănătoasă? Era gustoasă, dar nu neapărat și sănătoasă. Sau amestecurile erau oarecum complicate. Însă m-am educat. A devenit o disciplină și așa am scăpat de 15 kilograme.”, a povestit Andreea Marin într-un interviu pentru EGO.ro, în urmă cu ceva timp.

„Mai mult sportul mă ajută, în ultima vreme. Dar și timpul petrecut pe partea de tot ce înseamnă muncă. Pentru că eu sunt un om prea pasionat de munca sa și asta înseamnă puține ore dormite. Am avut săptămâni cu trei ore dormite pe noapte, în rest numai cu ochii în calculator. Asta nu este bine. Trebuie să reglez treaba asta. Este un vampir energetic munca. Sunt un om cu picioarele pe pământ. Am găsit în timp soluția de a fi în echilibru.”, a mai spus vedeta.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: