Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin nu a putut da uitării momentele petrecute alături de Ștefan Bănică JR: „Și mie mi-a atras atenția și am conștientizat cazul Mădălinei Manole, abia atunci am realizat că asta s-ar putea să fie în cazul meu”

Andreea Marin nu a putut da uitării momentele petrecute alături de Ștefan Bănică JR: „Și mie mi-a atras atenția și am conștientizat cazul Mădălinei Manole, abia atunci am realizat că asta s-ar putea să fie în cazul meu”

Ce a povestit Andreea Marin despre căsnicia pe care a avut-o cu Ștefan Bănică Junior.

Andreea Marin a făcut dezvăluiri neașteptate din perioada în care era soția lui Ștefan Bănică Junior. Fanii vedetei aveau impresia că aceasta se bucura de cea mai frumoasă perioadă din viața ei, însă nu era deloc așa. „Zâna” nu poate uita nici acum clipele prin care a trecut alături de artist și a mărturisit cât de greu a fost să închida acest capitol.

Ce fel de relație a existat între Andreea Marin și Ștefan Bănică JR.

Focoasa brunetă se numără printre cele mai frumoase prezentatoare TV din țara noastră. Andreea Marin, cu o carieră de succes și iubită de milioane de români, părea să aibă o viață roz, însă problemele au dărâmat-o.

Jurnalista și Ștefan Bănică JR au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, ei s-au căsătorit în anul 2006 și au divorțat în 2013. Căsnicia cu celebrul cântăreț a făcut-o mamă pe Andreea Marin. Cu toții credeau că acel moment i va completa viața perfectă pe care o avea, dar în spatele acestui tablou se ascundea o suferință.

Andreea Marin a declarat că a suferit de depresie în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică JR, imediat după ce a venit pe lume Violeta, fiica lor.

„Eu n-am ajuns la depresie dintr-un motiv de acest fel, nu aveam un gol interior de umplut, nu în acest sens. La mine a fost o treabă legată de perioada de după naștere și niște nemulțumiri, fiecare are nemulțumiri în viața sa, și m-a prins pe un teren mai slab, iar asta s-a întâmplat. După aceea, am vorbit deschis despre depresie și am făcut și campanii naționale și europene cu acest subiect, pentru că nu a fost ușor prin ce am trecut”, a povestit vedeta.

Andreea Marin s-a luptat doi ani cu depresia

Timp de doi ani, focoasa brunetă a trecut prin clipe grele care au marcat-o. Andreea Marin a conștientizat situația, atunci când a descoperit că Mădălina Manole s-a sinucis, în anul 2010, pe fondul unei depresii post-natale ce nu fusese tratată.

„Am ajuns și la limita aceea, un om încrezător ca mine, mă vedeți, care pare puternic pentru ceilalți, iar în cele mai multe situații sunt un om puternic, știu ce vreau de la viață, cu toate astea într-un punct foarte rău, foarte trist, foarte dur și cred că a fost foarte bine să bat la ușa unui specialist și să vorbesc despre asta ulterior, după ce am trecut prin experiență și m-am vindecat, unor oameni care și la atâția ani distanță mă întreabă despre depresie și ce e de făcut. Și mie mi-a atras atenția și am conștientizat cazul Mădălinei Manole, abia atunci am realizat că asta s-ar putea să fie în cazul meu”, a mărturisit Andreea Marin, în emisiunea „Play IT”, potrivit wowbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: