Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin nu ar renunța niciodată la acest aliment. „Ține loc și de pâine”. Despre ce este vorba

Andreea Marin nu ar renunța niciodată la acest aliment. „Ține loc și de pâine”. Despre ce este vorba

Andreea Marin, aliment preferat

Andreea Marin a dezvăluit recent că un anume aliment se află în topul preferințelor ei culinare. Iată despre ce e vorba și de ce nu ar vrea să renunțe niciodată la el, chiar dacă ține sau a ținut o dietă pentru slăbit.

Alimentul favorit al Andreei Marin: „E în capul listei preferințelor”

Jurnalista televiziunii române a mărturisit într-un interviu exclusiv pentru spectacola.ro că nu ar vrea să renunțe niciodată la mâncat brânză.

Andreea Marin: „Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun tine loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor”, a declarat aceasta, conform sursei menționate anterior.

Acum câteva luni, Andreea Marin a declarat pentru Viva! că a reușit să dea jos câteva kilograme pentru că a ținut dietă. S-a consultat, desigur, și cu un medic specialist în nutriție. Tot ea a întărit ideea că este nevoie și de multă ambiție ca să reușești să faci ceea ce îți propui în viață, ambiție pe care ea o are. „Eu, când îmi pun în minte ceva, de a doua zi sau chiar din momentul ăla nu amân lucrurile, schimb totul. Sunt foarte hotărâtă”.

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut 7 kilograme. Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă”, a spus ea, conform sursei.

Andreea Marin a vizitat Sibiul: „Revenim negreșit!”

Recent, Andreea Marin a vizitat Sibiul, acolo unde se desfășoară zilele acesta Festivalul Internațional de Teatru. Jurnalista s-a simțit foarte bine acolo, așa cum reiese din fotografiile pe care le-a publicat pe Facebook, în care apare zâmbitoare. A mâncat porumb copt și s-a plimbat pe străduțele pietruite ale orașului, prin Piața Mare și Piața Mică.

„Sibiu, însorit și primitor! A fost un weekend minunat! Revenim negreșit!”, a scris Andreea Marin la descrierea fotografiilor publicate pe Internet.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: