Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin și iubitul ei alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck. La asta nu te-ai fi așteptat!

Andreea Marin și iubitul ei alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck. La asta nu te-ai fi așteptat!

GALERIE FOTO (2)

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu au fost surprinși la mai puțin de un metru de Jennifer Lopez și Ben Affleck. Cele două vedete de la noi se află într-o vacanță, iar într-o filmare a paparazzilor apar toți cei patru. Cum s-a întâmplat acest lucru?

Cum de a ajuns Andreea Marin lângă Jennifer Lopez

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu și-au luat concediu și au ales să plece împreună într-o vacanță într-un loc exclusivist frecventat adesea de marile vedete ale lumii. Locația aleasă de Zână este chiar Capri, o celebră insulă din Italia. Spre norocul Andreei Marin, chiar în aceeași perioadă Jennifer Lopez și Ben Affleck își petrec concediul în același loc. Având în vedere relația puternic mediatizată a cuplului de peste ocean, paparazzi îi urmăresc peste tot, iar într-o filmare a acestora în spatele lui Ben Affleck și a lui Jennifer Lopez apar chiar Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Uitându-ne la imagini, Andreea Marin zânbește cu gura până la urechi, semn că vedeta era foarte încântată să o aibă pe Jennifer Lopez chiar în fața sa.

sursă foto: spynews

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună, la 17 ani de la despărțire

Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost împreună între 2002 și 2004, actorul fiind și primul ei logodnic. Duminica trecută, cei doi s-au urcat într-un avion privat și au plecat în vacanță, asta după ce, la jumătatea lunii aprilie, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au confirmat că și-au rupt logodna, după aproximativ patru ani de relație.

Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite actrițe și cântărețe din SUA, însă nu are la fel de mult noroc și în dragoste. După trei divorțuri, trei logodne și alte relații romantice, diva s-a despărțit și de Alex Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, în urmă cu o lună. Însă nu a durat prea mult perioada de suferință, căci vedeta a petrecut deja ceva timp în compania altui bărbat. Și nu oricine, ci Ben Affleck, primul ei logodnic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: