Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Mihaela are 16 ani și a fost dată dispărută. Cine a văzut-o este rugat să sune la 112

Andreea Mihaela are 16 ani și a fost dată dispărută. Cine a văzut-o este rugat să sune la 112

Popa Andreea Mihaela a fost dată dispărută.

Polițiștii din Buzău sunt în căutarea unei adolescente în vârstă de 16 ani, Popa Andreea Mihaela, care a dispărut de la domiciliu începând cu data de 26 ianuarie. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Buzău, fata ar fi fugit cu un băiat pe care l-a cunoscut pe platforma de socializare Facebook.

Familia tinerei a intrat în alertă

Familia fetei a sesizat poliția cu privire la dispariția acesteia, afirmând că Andreea a plecat către școală în municipiul Buzău pe 26 ianuarie și nu s-a mai întors acasă. Preocuparea crescuse atunci când părinții au reușit să o contacteze telefonic, iar ea a menționat că se află într-un județ vecin cu un băiat pe care l-a cunoscut pe Facebook, fapt cu care părinții nu erau de acord. Ulterior, adolescenta și-a închis telefonul, iar de atunci, familia nu a mai avut nicio veste de la ea.

Potrivit descrierii oferite de părinți, Popa Andreea Mihaela are o înălțime de 1,60 metri, o greutate de aproximativ 75 de kilograme, constituție corpolentă, față ovală, ochi albaștri și păr blond, lung. La momentul plecării, purta o geacă de fâș neagră cu finisaj lucios, un trening negru, și pantofi sport de tip gheată în culorile alb și negru, completând ținuta cu o bentiță neagră pe cap.

Cine deține informații despre minoră este îndemnat să sune la 112

Poliția îndeamnă orice persoană care deține informații cu privire la locul în care se află sau despre starea de sănătate a tinerei să anunțe imediat autoritățile. Părinții sunt în așteptarea oricăror informații care să contribuie la găsirea și aducerea în siguranță a fiicei lor.

În astfel de cazuri, colaborarea publicului poate juca un rol crucial în rezolvarea rapidă și în siguranță a situației. Faptul că tânăra a menționat că s-a întâlnit cu un cunoscut de pe Facebook subliniază importanța monitorizării atente a activităților online ale copiilor și adolescenților pentru prevenirea unor astfel de situații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: