Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Popescu a povestit că i s-a întâmplat o „minune” de Sfântul Dumitru: „Dacă va veni următorul copil și va fi băiat…”

Andreea Popescu a povestit că i s-a întâmplat o „minune” de Sfântul Dumitru: „Dacă va veni următorul copil și va fi băiat…”

Andreea Popescu a povestit că i s-a întâmplat o „minune” de Sfântul Dumitru: „Dacă va veni următorul copil și va fi băiat...”

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a fost prezentă de Sfântul Dumitru la Catedrala Metropolitană din București alături de soțul și copiii ei. Cu această ocazie, a povestit o „minune” care i s-a întâmplat tot în această zi de mare sărbătoare pentru creștinii ortodocși.

Andreea Popescu a povestit că i s-a întâmplat o „minune” de Sfântul Dumitru: „„Dacă va veni următorul copil și va fi băiat…””

Andreea Popescu a scris un text pe Instagram în care și-a deschis sufletul. Ea a povestit o întâmplare de pe vremea când avea 10 ani.

Ieri am fost in vizita la Sfantul Dimitrie, prietenul din copilarie. O perioada buna de timp eu am locuit cu parintii pe dealul Mitropoliei si cand se apropia sarbatoarea aceasta eram prima care se punea la coada pentru a ma inchina. Chiar daca in fiecare zi inainte de scoala ma duceam sa ma inchin la sfantul Dimitrie, totusi aveam aceasta bucurie nespusa sa stau cu orele sa astept sa ma inchin si aveam doar 10 ani, nu ma invata nici mama nici tata, venea asa din suflet sa o fac. Si pe cand asteptam eu sa ma inchin, voiam sa pun lantisorul cu cruciulita de la gat pe moastele sfantului, si bineinteles jucandu-ma mult cu el in mana l-am inodat de nu am mai putut sa il dezbod chiar daca am incercat mai bine de o ora sa fac asta, parca mai rau il inodam”.

„Ei bine, si ajungand eu la sfintele moaste am zis ca pun lantisorul asa si voi incerca sa il deznod acasa. In momentul cand am ridicat lantisorul de pe racla era perfect descalcit. Si asta era un mic cadou din partea sfantului pentru micuta osteneala a unui copil de 10 ani. Daca va veni urmatorul copil si va fi baiat, Dimitrie il va chema. Sa mergeti sa va inchinati la ocrotitorul Bucurestiului.

Sursa: Instagram / andreeaoanapopescu

Andreea Popescu, care e însărcinată acum cu cel de-al treilea copil, a publicat o fotografie când a scris acest text, din ziua când a mers la biserică. Îmbrăcată casual, senină, stă alături de copiii și de soțul ei. Pare împlinită. Fericită. Credința o ajută.

„Minunea numarul 3 👶🏻 care ne-a luat prin surprindere. Cine ar fi crezut ca la 9 luni dupa ce am nascut-o pe Anastasia aveam sa aflu ca voi fi din nou insarcinata. Si astazi cu mare bucurie va anunt ca urmeaza sa primim in dar de la Dumnezeu o alta fetita 💗 si numele ei va fi Irini, care inseamna Pace in limba greaca”, a scris ea, pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: