Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Raicu se confruntă cu probleme destul de mari. De ce a ajuns vedeta pe mâna medicilor: „Doare mai tare decât vă imaginați”

Andreea Raicu se confruntă cu probleme destul de mari. De ce a ajuns vedeta pe mâna medicilor: „Doare mai tare decât vă imaginați”

Andreea Raicu, la vârsta de 46 de ani, se confruntă cu provocări neașteptate în viața personală, mai precis cu probleme de sănătate legate de o accidentare la picior. Această situație a determinat-o să fie extrem de atentă la alegerea încălțămintei și la modul în care își gestionează poziția corpului în diferite contexte.

Cu toate acestea, Andreea nu a permis ca această piedică să îi afecteze prezența activă și influența în mediul online, unde continuă să fie o sursă de inspirație pentru mulți dintre urmăritorii săi.

Andreea Raicu a ajuns la spital

În pofida retragerii din lumea televiziunii acum mulți ani, Andreea Raicu a reușit să își păstreze și să își extindă baza de admiratori, în special datorită prezenței sale active pe rețelele de socializare. Recent, ea a fost deschisă în a împărtăși cu cei peste 600.000 de urmăritori de pe Instagram despre accidentul nefericit prin care a trecut, și anume fracturarea unui deget. Conform recomandărilor medicale, Andreea a fost nevoită să renunțe la purtarea tocurilor, un detaliu care nu a împiedicat-o să își mențină însă eleganța și rafinamentul caracteristic în alegerile vestimentare.

Chiar dacă acest incident ar fi putut reprezenta un obstacol major pentru mulți, Andreea a demonstrat o remarcabilă capacitate de adaptare. Continuându-și activitățile zilnice, inclusiv gestionarea afacerii sale, vedeta a găsit modalități ingenioase de a minimiza disconfortul și de a se asigura că starea ei de sănătate este pe primul plan. Prin adoptarea unei poziții confortabile chiar și în timpul lucrului, Andreea și-a manifestat angajamentul față de bunăstarea personală, fără a neglija responsabilitățile profesionale.

„Ghinion. Deget rupt. Doare mai tare decât vă imaginați, dar sunt pe cele mai bune mâini. Stilul se păstrează indiferent de situație. Degetul rupt nu se pune în ghips, dar are nevoie să fie imobilizat în pantofi foaaaarte lejeri și comozi. Adio tocuri șase săptămâni.”, a scris Andreea Raicu pe pagina ei de Instagram.

Andreea Raicu, o femeie de afaceri cunoscută

După retragerea din arena televizată, Andreea Raicu s-a reinventat ca femeie de afaceri, canalizându-și pasiunea și energia în dezvoltarea unui magazin de haine. Succesul său în această nouă aventură este incontestabil, dovada stând în profitul impresionant realizat în anul 2022, care a atins suma de 121,980.00 lei. Această reușită nu numai că atestă acumenul său în afaceri, dar reflectă și o abilitate deosebită de a se adapta și a prospera în fața adversităților.

„Am avut curajul să deschid un magazin fizic pentru că foarte multă lume a cerut-o și doi la mână într-o eră a online-ului, oamenii ajung să se deconecteze foarte tare unii de la alții și am creat un spațiu în care vreau să creez conexiune.

Nu este un simplu magazin, ci este un loc în care oamenii se opresc din toată agitația zilnică și au o experiență diferită. Se opresc, se relaxează, experimentează ceva diferit, se uită la rochii, se probează și creează o conexiune cu mine sau cu oamenii din echipa mea.

În momentul în care cineva intră la noi în magazin avem grijă să-i întrebăm ce-și doresc, întotdeauna, prosecco, șampanie, orice în așa fel încât să-i facem să se simtă bine. De fiecare avem foarte multă grijă pentru că chiar ne dorim să se creeze o conexiune. Acel lucru după care noi toți tânjim, dar nu prea îl avem.”, a spus Andreea Raicu pentru Ego.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: