Redactia.ro
Home » Monden » Andreea și Cabral Ibacka și-au botezat mezinul. Cine sunt nașii băiețelului. Petrecere de pomină pentru micuțul Tiago – FOTO/VIDEO

Andreea și Cabral Ibacka și-au botezat mezinul. Cine sunt nașii băiețelului. Petrecere de pomină pentru micuțul Tiago – FOTO/VIDEO

GALERIE FOTO (6)

Sâmbătă, 14 mai, a fost o zi mare în familia Ibacka. Andreea și Cabral și-au botezat fiul. Cuplul a ținut secret până în ultimele momente acest mare eveniment.

Îndrăgitul prezentator și frumoasa actriță au publicat câteva imagini înainte de ceremonia religioasă, dar și de la locul unde s-a desfășurat o petrecere în cinstea micuțului Tiago, de 7 luni.

Soții Ibacka au ținut secret botezul

Eleganți, Cabral optând pentru o cămașă albă și blugi albaștri, în timp ce Andreea a îmbrăcat o rochie albastră. Fericita mămică a fost cea care a dezvăluit că își încreștinează mezinul, în timp ce se aflau în drum spre biserica unde urma să aibă loc botezul.

Andreea Ibacka a ținut să precizeze că, deși evenimentul este programat de foarte mult timp, majoritatea lucrurilor specifice zilei le-au pus la punct tot pe ultima sută de metri, însă totul a ieșit așa cum și-au dorit.

„Mergem la botez. Au trecut lunile, dar, deși ne pregătim de mult timp pentru eveniment, parcă tot pe ultima sută… Unii văd multe calorii, eu văd fericire (n.r. făcând referire la desertul de la eveniment). Cam așa arată, uneori, un platou și apoi pe șolduri”, a spus Andreea Ibacka pe Instagram.

foto: Instagram

Nașii copilului sunt persoane publice

Părinții spirituali al copilului sunt nimeni alții decât Irina și Răzvan Fodor, nașii de cununie ai Andreei și ai lui Cabral și prieteni apropiați ai soților Ibacka.

„Astăzi avem un eveniment important în familie. Îl botezăm pe Tiago, băiețelul Andreei și al lui Cabral”, a spus nășica Irina Fodor, completată imediat de soțul ei: „Nașu e pregătit, s-a născut să fie naș. Să înceapă petrecerea”, a subliniat Răzvan Fodor.

Petrecerea, întreruptă de un incendiu

Petrecerea de botez a micuțului Tiago a continuat în casa familiei Ibacka, însă fericitul moment a fost întrerupt de un incendiu, care a avut loc chiar la casa vecină. Flăcările au cuprins clădirea, aflată la doar câțiva metri de locuința lor.

Prezentatorul TV a postat pe Instagram imagini de la dramaticul incident.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: