Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu a ajuns în România! De cine a fost așteptată la aeroport concurenta „Survivor România”

Andreea Tonciu a ajuns în România! De cine a fost așteptată la aeroport concurenta „Survivor România”

GALERIE FOTO (2)

Pentru Andreea Tonciu, aventura „Survivor România” a durat doar 10 zile, perioadă în care a încercat să dea tot ce a avut mai bun în Republica Dominicană. Pe lângă probele dificile, vedeta s-a confruntat și cu diferite situații tensionate, cauzate de discuțiile aprinse cu ceilalți concurenți. Totul a rămas în urmă acum, iar ea a ajuns în siguranță în România.

Andreea Tonciu a ajuns în România!

Andreea Tonciu a plecat în Republica Dominicană cu dorința să demonstreze că este o femeie puternică, capabilă să reziste chiar și în condiții mai puțin favorabile. A parcurs cu succes unele dintre probele competiției, dar în cele din urmă corpul său a cedat. S-a confruntat cu probleme de sănătate, a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar colegii săi faimoși au considerat că cel mai bine pentru ea ar fi să se întoarcă acasă.

Eliminarea Andreei nu a fost o surpriză pentru public, mai ales că în cele 10 zile petrecute la „Survivor România” a avut dispute aprinse cu colegii săi din echipa Faimoșilor. Momentul în care s-a accidentat a reprezentat pentru aceștia oportunitatea să-și exprime dorința ca aceasta să părăsească competiția, iar în cele din urmă rezultatul votului final a fost cel așteptat: vedeta s-a întors acasă.

„Încă nu îmi vine să cred că s-a încheiat experiența Survivor! A fost, de departe, cea mai grea provocare din viața mea. Am intrat convinsă că pot face față tuturor lipsurilor din competiție și că pot rezistă dorului de familia mea. Din păcate, nu a fost așa, gândul meu fugind mereu la fiica mea. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, am simțit-o la fiecare pas! Așa cum am spus și la final, sper că nu am dezamăgit pe nimeni și abia aștept să mă uit în continuare la emisiune! La final unul singur va câștiga marele premiu, dar eu mă bucur că am acceptat aventură, că mi-am testat limitele și că am adus și câteva puncte echipei mele. Ne revedem curând acasă! Până atunci, vă îmbrățișez și vă iubesc!”, a mărturisit Andreea Tonciu.

De cine a fost așteptată la aeroport concurenta „Survivor România”

În această după-amiază, la ora 17:00, Andreea Tonciu a ajuns în România, mesajul fiind postat pe contul său de Instagram. A fost așteptată de soțul și fiica sa, dar și de alte persoane care au fost foarte încântate că s-a întors acasă.

După cum a relatat și mama sa într-un interviu acordat zilele trecute, timpul petrecut departe de familie a fost foarte dificil pentru vedetă. Fiica ei, în special, i-a simțit cel mai mult lipsa, iar ipostazele dificile în care aceasta a apărut la televizor nu au fot deloc ușor de suportat pentru micuță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: