Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu a clacat la Survivor All Stars! Concurenta a izbucnit în lacrimi după prima noapte, iar colegii au rămas șocați: ”Acum te înjur!”

Andreea Tonciu a clacat la Survivor All Stars! Concurenta a izbucnit în lacrimi după prima noapte, iar colegii au rămas șocați: ”Acum te înjur!”

GALERIE FOTO (6) Andreea Tonciu la Survivor

Marți, 16 ianuarie, a demarat cu entuziasm sezonul extrem de așteptat al emisiunii Survivor România All Stars 2024. Echipa Faimoșilor, compusă din zece vedete, și-a început aventura în jungla dominicană cu determinarea de a demonstra că dețin toate calitățile necesare pentru a se încununa cu premiul de 100.000 de euro.

Printre cei care fac parte din echipa Faimoșilor în acest sezon se numără personalități remarcabile precum Zannidache (participant în sezonul 2), TJ Miles (participant în sezonul 3), Cătălin Moroșanu (participant în sezonul 2), Jorge (participant în sezonul 4), Jador (participant în sezonul 2), Andreea Tonciu (participantă în sezonul 3), Roxana Nemeș (participantă în sezonul 2), Elena Ionescu (participantă în sezonul 1), Ana Porgras (participantă în sezonul 2) și Ștefania Stănilă (participantă în sezonul 4).

Andreea Tonciu a clacat în junglă

Cu toții au avut parte de o primă noapte în junglă plină de provocări și peripeții. Un moment tensionat a fost acela în care Andreea Tonciu s-a trezit cu piciorul umflat și a solicitat asistența medicului. Cu toate acestea, atmosfera a devenit încărcată de tensiune atunci când Elena i-a sugerat să fie puternică și să îndure. Faimoasa a reacționat cu enervare la sfatul colegei de echipă, subliniind astfel complexitatea relațiilor într-un mediu atât de provocator.

”Nu e vorba să fii puternică. E vorba că eu am o problemă și văd că nu-mi trece. Și eu sunt foarte emotivă și bineînțeles că am început să plâng. Nimeni nu poate să mă condiționeze pe mine să fiu în vreun fel. Eu, dacă vreau, acum plâng, acum râd, acum te bat, acum te-njur”, a declarat Andreea Tonciu.

Survivor România All Stars 2024 reprezintă un test al abilităților fizice și mentale ale concurenților, iar această primă întâlnire cu condițiile dificile ale junglei dominicane a pus deja la încercare rezistența și determinarea acestora. Cu toate că fiecare participant aduce cu sine experiența din sezoanele anterioare ale emisiunii, acesta rămâne un mediu imprevizibil, în care trebuie să facă față nu doar provocărilor fizice, ci și celor interpersonale.

Andreea Tonciu, pregătită pentru a face spectacol la Survivor

Andreea Tonciu se declară pe deplin pregătită pentru acest sezon la Survivor All Stars. Faimoasa s-a reîntors în jungla din Republica Dominicană încrezătoare în propriile forțe și ferm convinsă că fără ea nu ar fi putut avea loc aceast concurs sportiv.

„Fără mine, Survivor nu ar exista! Ai fi ca Luvrul fără Mona Lisa. Credeți-mă, că nu vă mint!”, a fost prima declarație a Faimoasei înainte de a intra pe teren.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: