Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu a răbufnit după ce Oana Zăvoranu s-a luat de nasul ei: ”Sunt foarte siderată”

Andreea Tonciu a răbufnit după ce Oana Zăvoranu s-a luat de nasul ei: ”Sunt foarte siderată”

Andreea Tonciu a răbufnit după ce Oana Zăvoranu s-a legat de forma nasului ei, pe care o avea înainte de a se opera. Vedeta a fost de-a dreptul deranjată de spusele Queridei.

Ce i-a transmis Tonciu Oanei Zăvoranu

Andreea Tonciu s-a enervat foarte tare când a auzit că Oana Zăvoranu a ironizat-o pentru forma nasului pe care o avea înainte de a se opera. Concurenta de la ”Bravo, ai stil” i-a dat o replică pe măsură, Queridei, potrivit antena stars.ro

Pe rețelele de socializare, Andreea Tonciu s-a declarat ”siderată” de comentariile răutăcioase la adresa ei. ”Nu au loc de muncă, nu au ce face, cum poți să judeci o persoană când tu ești mai grav”, a scris Tonciu.

”Sunt foarte siderată de anumite persoane, oameni, femei bărbați care nu au ce sa facă și își pierd timpul dând niște comentarii foarte urâte. Mă judecă, îmi vorbesc foarte urât și eu chiar nu-i înțeleg pe oamenii ăștia. Nu au loc de muncă, nu au ce face, cum poți să judeci o persoană când tu ești mai grav”, a spus Andreea Tonciu.

Mai mult, ea a dat o replică în stilul său caracteristic, catalogându-se drept ”smecheră”, fapt pentru care mulți vor să se ia de ea.

”Ce ați face dacă n-ar exista Andreea Tonciu. Tonciu e șmecheră și Tonciu o să fie șmecheră toata viața ei. Pe mine efectiv nu mă interesează ceea ce spuneți, sunteți penibili când judecați o femeie. Mie mi-ar fi rușine. Nu pot să mă prefac, n-aș putea în viața mea să fiu o prefăcută. Ce înseamnă asta? Nu realizați ce se întâmplă?”, a mai spus bruneta, pe contul său de socializare.

Ce a spus Oana Zăvoranu despre Andreea Tonciu

Oana Zăvoranu este tot mai pornit pe vedete, în ultima vreme. Pe Instagram, le aduce comentarii tot dure. De data aceasta, nici Andreea Tonciu nu a trecut neobservată pe lângă Querida. Oana Zăvoranu a postat o poză cu Andreea Tonciu și s-a legat de nasul ei.

„Ce e înalt ca formă de relief?”.  „Fostu’ tău nas…”, a fost descrierea Oanei Zăvoranu.

Querida a mai iscat un scandal, zilele acestea, cu Oana Roman și Connect-R. Asta după ce Oana a ironizat-o pe fata lui Petre Roman pentru o ipostază în care a apărut într-un filmuleț. În timp ce ea declara că a mâncat doar două felii de pizza, fiica sa a contrazis-o, spunând că trei felii de pizza.

„E o crimă să mănânci 3 felii de pizza? Sau crimă să dai într-un om ce a mâncat 3 felii de pizza? Nu o apăr pe Oana Roman, dar nici n-am să stau să o judec în fel și chip! Căcci poate o singură zi din viață și destinul ei mi-ar fi fost îndeajuns încât să clachez”, a reacționat Connect-R. Ulterior, Oana Roman i-a mulțumit pentru că i-a luat apărarea.

”Connect-R, te-am admirat mereu și mereu am spus că ești, de fapt, un mare poet! Ești și un mare om. Mulțumesc. Dumnezeu să te binecuvânteze!”, a fost răspunsul Oanei Roman.

Oana Zăvoranu nu s-a oprit și a avut o altă replică acidă, corectându-l pe Connect-R pentru o greșeală gramaticală.

„Connect-R, CĂCCI ce? Ia uite, mă, cum are milă de ea Connect-R aka Reluțu… CĂCCI el o înțelege și știe că ea nu și-a găsit avocat „second hand” când a încercat să caute unul pe un cont de Facebook care vindea haine purtate”, a fost reacția „Queridei”.

Mai mult, „Querida” a declarat că soția lui Marius Elisei îl admiră pe Connect-R , pentru că tânjește după atenția oricui.„Și ea „îl admiră” rău de tot… e și „fleașcă” după oricine îi mai aruncă și ei câte-o firimitură… că ea se mulțumește cu oricine îi dă puțină atenție”, a continuat Oana Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: