Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu a „scăpat” porumbelul. Cine este vedeta din România maltratată de soțul ei

Andreea Tonciu a „scăpat” porumbelul. Cine este vedeta din România maltratată de soțul ei

GALERIE FOTO (5) Andreea Tonciu a scăpat porumbelul.

Andreea Tonciu a „scăpat” porumbelul. Știe toată lumea că Andreea Tonciu este o fire extrem de sinceră și de multe ori nu se poate abține când are ceva de spus. Recent, bruneta a făcut declarații șocante despre o vedetă din showbiz-ul românesc. Potrivit spuselor Andreei Tonciu, aceasta ar fi maltratată de soțul său. Despre cine este vorba?

Andreea Tonciu a „scăpat” porumbelul. Cine este vedeta din România maltratată de soțul ei

Andreea Tonciu a „scăpat” porumbelul. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! este o persoană sigură pe ea și de multe ori sinceritatea ei șochează lumea. Andreea Tonciu nu spune nu provocărilor, așa că în urmă cu câteva zile a fost invitată la emisiunea lui Teo Trandafir unde a fost rugată să spună o nouă bârfă despre o persoană din showbiz. Evident, nu a fost deloc dificil pentru brunetă. Andreea a spus tot fără perdea!

Deși nu a dat nume, soția lui Niculescu a declarat că există un cuplu în showbiz-ul din România care pozează în familia fericită, dar în realitate trăiesc un adevărat coșmar. Conform acesteia, există o vedetă care este bătută de partenerul de viață. „Este un cuplu atât de frumos, care de fiecare dată ce ne înțelegem o bate soțul ei de o rupe. O bate exact unde nu se vede, nu îi dă la față că trebuie să facă bani. O cunoaștem, dar nu e o vedetă foarte mare”, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu

Cum arată sora Andreei Tonciu

Se știe că Andreea Tonciu a apelat la intervențiile estetice pentru a face câteva îmbunătăți la fizicul ei. Pe urmele ei a luat-o și Lorena Tonciu, sora brunetei care se pare că nu se mai oprește. Până la vârsta de 21 de ani, aceasta și-a micșorat nasul, și-a mărit sânii și buzele. Lorena este total schimbată, și continuă să se transforme în continuare. În urmă cu câteva zile, Andreea a declarat într-o emisiune tv că sora ei nu este multumită de intervențiile estetice pe care le-a suferit, motiv pentru care va apela la o nouă operație. Lorena va merge în Turcia, însoțită de mama ei.

Lorena Tonciu este studentă la Facultatea de Administrație și Afaceri, din cadrul Universității București, și a dorit să arate perfect, din punct de vedere fizic. “Lorena o să plece cu mama, zilele următoare la o clinică din Turcia. Lorena este mai frumoasă decât mine, nu știu pentru cine se aranjează așa, pentru că este singură, nu are iubit. O să își facă mai multe intervenții la nivelul feței. Tot mai găsește ea câte ceva de ajustat. Este foarte frumoasă, nici nu îi mai trebuie, dar ea ține să meargă acolo”, a declarat Andreea Tonciu.

 

Sora vedetei este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Mai mult, internauții au început să o asemene din ce în ce mai mult cu sora ei, Andreea. De când a devenit brunetă, Lorena seamănă izbitor cu sora ei mai mare. Totodată, mai există și critici printre comentariile postate la imaginile cu cele două. „Ați fost operate și injectate de același plastician. Din acest motiv semnați’.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: