Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu, declarații despre nașii ei: „Eu și soțul meu suntem cu amândoi“

Andreea Tonciu, declarații despre nașii ei: „Eu și soțul meu suntem cu amândoi“

Deși Reghe și Ana sunt în plin proces de divorț, fina Andreea a „dat din casă“. Impresara și antrenorul s-au despărțit după 12 ani de căsnicie. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează cu scandal, astfel că rudele nu vor să intervină și să supere cumva pe vreunul dintre ei. Andreea Tonciu a mărturisit că nu face diferențe între nașii ei și că păstrează cu aceștia aceeași relație pe care o aveau și înainte de a se produce despărțirea oficială.

Invitată la emisiunea online „Fiță cu Adiță”, fosta concurentă de la „Survivor România” a dezvăluit în ce relații a rămas cu aceștia după despărțirea lor.

Andreea Tonciu, declarații despre nașii ei: „Eu și soțul meu suntem cu amândoi“

„Sunt în relații foarte bune și cu Reghe, și cu Ana. Sunt la fel de apropiată de amândoi. Toată lumea mă întreabă, dar sunt niște oameni minunați. Eu și soțul meu suntem cu amândoi și nu avem de ce să nu fim cu amândoi”, a spus Andreea Tonciu.

Iar după acest răspuns clar ca lumina zilei, Adiță a dat lovitura de grație: „Dacă mai faci un copil, cine îl botează, Reghe sau Ana?“ Bruneta a izbucnit în râs, așa cum era de așteptat și a răspuns că nu știe: „Nici nu știu.“

Andreea Tonciu, topită după fiica ei: „Mi-am găsit și eu o șefă, fata mea!“

Și dacă tot au ajuns la capitolul copii, Andreea Tonciu a dezvăluit că și-ar petrece tot timpul cu micuța ei. Ba chiar mai mult, vedeta a recunoscut că nu îi place să o ducă la grădiniță.

„Nici la grădiniță nu-mi place să o duc. Lumea o să zică că-s nebună. Dar când sunt plecată, când am vreo filmare și plec câteva zile, când revin nu-mi place să o duc 2,3 zile la grădi. Vreau să stau numai eu cu ea. Să o duc unde îi place, să îi cumpăr tot ce vrea, să stau cu ea.“

Mai multe din interviul spumos oferit de Andreea puteți vedea aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: