Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu, eliminată de la „Survivor România”? „Cred că o vor propune spre eliminare…”

Andreea Tonciu, eliminată de la „Survivor România”? „Cred că o vor propune spre eliminare…”

Ediția din această seară a emisiunii „Survivor” aduce multe emoții pentru concurenți, deoarece unul dintre ei va pleca din Republica Dominicană. După ce Andreea Tonciu s-a accidentat sever în timpul unei probe, mama ei a oferit declarații cu privire la posibila ei eliminare.

Andreea Tonciu, eliminată de la „Survivor România”? „Cred că o vor propune spre eliminare…”

Probele competiției „Survivor România” sunt foarte solicitante pentru concurenți, motiv pentru care aceștia sunt în permanență monitorizați de personalul medical din Republica Dominicană. Andreea Tonciu s-a confruntat până în acest punct cu numeroase probleme, iar seara trecută organismul său a cedat și a leșinat.

Chiar dacă Andreea este mereu plină de energie și dornică să dea tot ce are mai bun, probele „Survivor” și-au pus amprenta asupra sa. A acuzat în repetate rânduri că se simte amețită, iar ultimele probe au răpus-o. Medicii au fost nevoiți să o transporte cu ajutorul unei tărgi și ulterior vedeta și-a pierdut cunoștința.

Acest episod trist a fost urmărit cu multă emoție de familia Andreei Tonciu, în special de fiica ei, Rebeca. Micuța suferă nespus să-și vadă mama într-o asemenea ipostază, mai ales că nu poate vorbi deloc cu ea în această perioadă.

După ce și-a văzut fiica într-o stare critică, mama Andreei a oferit câteva declarații despre ce urmează să se întâmple la „Survivor”. Aceasta a mărturisit că vedeta s-ar putea să fie eliminată din cauza problemelor sale medicale, deoarece nu mai poate continua competiția în această stare.

„Cred că e un dor imens de fata ei, Rebeca. Dacă Andreea ar putea să o vadă pe fetiță cum reacționează la tot ce se difuzează despre ea în emisiune, cred că n-ar mai sta nicio secundă acolo. Copilul este traumatizat de ceea ce vede. Plânge non-stop când vede că mama ei pierde, are niște emoții fantastice. Suntem efectiv șocați de recția copilului. (…) Când a văzut că mami e pe targă, micuța de ea chiar a trăit o mare traumă. Nu cred că nu s-a adaptat… Cred că o vor propune spre eliminare din punct de vedere medical. E o traumă pentru ea faptul că n-a dormit de atâtea nopți, că nu mănâncă. Soțul ei, Daniel, e șocat de ce trăiește ea acolo”, a spus mama Andreei Tonciu.

Soțul Andreei Tonciu, mesaj dur pentru CRBL

Încă de la începutul aventurii în Republica Dominicană, Andreea Tonciu a avut diverse discuții cu coechipierii săi faimoși. Printre aceștia s-a numărat și CRBL, cu care a avut un schimb acid de replici.

Conflicul celor doi a fost urmărit de spectatori, dar și de soțul Andreei, Daniel Niculescu. Acesta a avut un mesaj dur pentru CRBL, pe care l-a criticat pentru reacția pe care a avut-o față de vedetă.

„Arată-ți bărbația cu mine, nu cu soția mea! Jalnic, atât am de spus în legătură cu ”bărbații” din ziua de azi, în special domnul CRBL care mai are puțin și ia femeile la bătaie. Noroc că mai sunt reguli în acea emisiune, că dacă nu, nu cred că mai avea mult și ajungea să dea și în ea. Dezamăgit de atitudinea acestui ”domn” nea Caisă. Ne vedem curând nea Caisă”, a transmis Daniel Niculescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: