Redactia.ro
Home » TV » Andreea Tonciu, emoții mari înainte de Survivor. Ultimul mesaj al brunetei din echipa Faimoșilor: “În suflet deja sunt tristă”

Andreea Tonciu, emoții mari înainte de Survivor. Ultimul mesaj al brunetei din echipa Faimoșilor: “În suflet deja sunt tristă”

Înainte de a pleca în cel mai dur show din Jungla Dominicană, Andreea Tonciu a petrecut cu familia sa la un restaurant de lux din Capitală. Însă bruneta nu a uitat nici de fanii ei, cărora le-a mărturisit emoţiile prin care trece.

Andreea Tonciu a mărturisit că cel mai greu moment prin care va trece, odată ce se va afla la Survivor, este faptul că trebuie să stea departe de familia sa și nici nu va putea comunica deloc cu aceștia.

Însă iată ce mesaj emoționat a scris bruneta pe rețelele de socializare.

Andreea Tonciu, emoții mari înainte de Survivor. Ultimul mesaj al brunetei din echipa Faimoșilor: “În suflet deja sunt tristă”

Andreea Tonciu a vrut să petreacă ultima seară în familie, înainte de Survivor, la un restaurant de lux din Capitală. Bruneta a fost surprinsă în timp ce îşi ţinea fiica în braţe şi o săruta pe obraz. În aceeași imagine apare și partenerul de viață al vedetei, care le cuprinde pe amândouă într-o îmbrăţişare!

„Ultima seară în familie înainte de plecarea spre marea aventură de la #survivor. Am zâmbit pentru că îi aveam lângă mine, deși în suflet deja sunt tristă și mă gândesc cum voi sta atât de mult departe de ei și fără să putem vorbi.

O să-mi iau forța pentru a merge mai departe din gândurile care-mi vor zbura spre ei pentru că știu că mă vor încuraja neîncetat.

Vă iubesc! ❤️ #family #myall #loveyou #survivor #survivor2022„, a scris Andreea Tonciu pe Instagram în dreptul unei fotografii cu soțul și fetița lor.

Probleme de sănătate pentru Andreea Tonciu chiar înainte de Survivor

Anul 2021 nu a fost deloc ușor pentre Andreea Tonciu! După ce atât ea, cât și restul familiei au avut Covid-19, pe final de an, bruneta s-a mai confruntat cu o problemă de sănătate. Așa se face că a ajuns pe mânile medicilor.

Fosta asistentă Tv le-a povestit urmăritorilor ei cum a ajuns la spital chiar în pragul Crăciunului.

„Țin să vă anunț că am un sfârșit de an foarte prost. Începând de pe data de 23 decembrie îmi merge din ce în ce mai rău. Ca orice femeie, m-am apucat și eu de gătit de dimineață, și ce credeți, mă duc acum la spital. După ce că sunt răcită, nu aud cu o ureche, cred ca am otită.

Am avut atât de multe probleme în ultima perioadă, încât abia aștept să se termine acest an păcătos. Sunt așa foarte stresată, abia aștept să intrăm în noul an”, a mărturisit Andreea Tonciu pe Instagram.

Andreea Tonciu face parte din echipa Faimoşilor în noul sezon „Survivor România”, emisiune ce va începe din 16 Ianuarie la Pro Tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: