Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu este în doliu. Vedeta a pierdut pe cineva drag

Andreea Tonciu este în doliu. Vedeta a pierdut pe cineva drag

Andreea Tonciu este în doliu. Vedeta este profund îndurerată după pierderea unei persoane dragi. Familia vedetei se pregătește de înmormântare.

 

Andreea Tonciu, în doliu

Andreea Tonciu renunțase la lumina reflectoarelor, după ce l-a întâlnit pe actualul ei soț, din dorința acestuia. Ulterior, vedeta și-a întemeiat o familie, a rămas însărcinată și s-a dedicat vieții de familie.

Andreea Tonciu trece printr-o perioadă extrem de dificilă, în aceste momente. Vedeta a anunțat, în urmă cu ceva timp, că bunica ei a încetat din viață.

Vedeta ținea extrem de mult la bunica ei, motiv pentru care vestea morții acesteia a îndurerat-o pe frumoasa brunetă. Andreea Tonciu se pregătește de înmormântare.

Vedeta apostat o fotografie cu bunica ei pe rețelele de socializare, dar și un mesaj emoționant prin care își exprimă regretul.

,,Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprime durerea si tristețea noastră pricinuită de plecarea prea rapida a scumpei noastre BUNICI .Chiar dacă corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu sa te odihnească in pace SUFLETUL NOSTRU BUN! , a scris Andreea Tonciu pe pagina ei de Instagram.

Fanii au reacționat imediat și au fost alături de brunetă, încurajând-o să facă față acestei provocări.

Andreea Tonciu a mai fost în doliu recent. Vedeta a mai fost în doliu și anul trecut, după ce s-a stins din viață unchiul ei. Bruneta a avut parte de multe episoade grele și dificile.

Mama vedetei a distribuit, atunci, pe rețelele de socializare, un mesaj prin care anunța decesul unui cumnat.

„Ai plecat prea repede dintre noi, cumnat drag şi scump. Nu te vom uita niciodată. Ai fost cumnat, dar şi cel mai bun prieten”, a fost mesajul Andreei la acea vreme.

Vedeta de la ”Bravo, ai stil” pare să nu își revină după anunțul bunicii ei. Andreea Tonciu a avut parte de toată susținerea fanilor, pentru a traversa și peste această etapă dificilă din viața ei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: