Redactia.ro
Home » TV » Andreea Tonciu, înșelată? Bruneta și-a pus detectivii pe urmele soțului

Andreea Tonciu, înșelată? Bruneta și-a pus detectivii pe urmele soțului

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu formează un cuplu de aproximativ patru ani de zile și au împreună o fetiță. Bruneta a făcut o declarație neașteptată în legătură cu soțul ei. 

 

Andreea Tonciu, înșelată de soț?

 

Bruneta și-a pus detectivii pe urmele soțului. Deși bruneta și-a ținut relația departe de ochii curioșilor și a recunoscut că soțul i-a schimbat viața complet și asta numai în bine, Andreea a făcut o dezvăluire care i-a lăsat pe fani cu gura căscată.

Între cei doi au existat momente tensionate, ca în orice căsnicie normală. Însă, în una dintre edițiile emisiunii, bruneta i-a dezvăluit unui jurat că este supărată din cauza soțului său, dar a ezitat să ofere mai multe detalii.

,,Andreea Tonciu: Merg în Dubai să beau o băutură fină cu nașa mea, Anamaria Prodan. Dânsa are un contract de smenat și merg și eu să mă uit la arabii aia frumoși. Dacă mă supără soțul meu, am unde să mă duc: Dubai sau Turcia.

Maurice Munteanu: Înseamnă că te-a supărat deja, fetiță!

Andreea Tonciu: M-a cam supărat, domnule Munteanu’‘, a fost dialogul dintre cei doi.

Întrebată în cadrul emisiunii dacă a fost înșelată de soț, Andreea Tonciu a răspuns, fără să își dea seama de ceea ce zice, că da. În momentul în care și-a dat seama de răspunsul pe care l-a dat, frumoasa brunetă a încercat să schimbe repede subiectul. Mai mult, Tonciu a dezvăluit în cadrul emisiunii că detectivii vor afla dacă așa este sau nu.

,,Maurice Munteanu: Ai văzut că știu? Mă prind imediat. Te-a înșelat?

Andreea Tonciu: Da!…Domnul Munteanu, asta nu pot să vă zic! Detectivii o să afle, asta na, că sunt la televizor, dar o să se dea mai târziu’‘.

 

Andreea Tonciu nu ezită să își facă poftele

 

Concurenta de la emisiunea ,,Bravo, ai stil!” a mărturisit că nu ține cont de bani atunci când vine vorba de satisfacerea poftelor. ”La mine nu conteaza daca e luna normala sau luna anormala! Iti dau un exemplu! Daca sotul meu imi da acum 5oo ron, eu vin acasa fara niciun ban. Eu niciodata nu strang un ban, de aceea mama, toata viata s-a luat de mine, mereu imi spune, „Nu ai strans, nu ai facut nimic toata viata”. Pai da, pentru ca imi place sa ma distrez, sa mananc, sa beau si sa ma duc unde vreau, fara nicio restrictie!”, spunea vedeta în urmă cu ceva timp.

Andreea Tonciu are și un bolid de lux, un Mercedes- AMG E 53 4MATIC-COUPE, în valoarea de 80.000 euro. Potrivit acesteia, cadoul a fost făcut de familia acesteia.

Am primit-o cadou pentru că eu primesc foarte multe cadouri, foarte scumpe, de la familie, inclusiv de la soțul meu. Este o mașină nouă, care a creat foarte multe intrigi la emisiunea la care am participat. Anumite domnișoare veneau cu mașini de 3.000 de euro, cât valorau tenișii mei din picioare”, a ținut să precizeze Andreea Tonciu în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: