Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu își va deschide o super afacere? În ce domeniu dorește să investească

Andreea Tonciu își va deschide o super afacere? În ce domeniu dorește să investească

Andreea Tonciu vrea mai nou să intre în lumea afacerilor și să-și deschidă un business, iar bruneta susține că a învățat de la cei mai bun cum să procedeze pentru a avea succes. Invitată la evenimentul Anamariei Prodan, ea a mărturisit pentru Xtra Night Show, de la Antena 1 că a primit sfaturi din partea nașei sale Anamaria Prodan. 

Andreea Tonciu dorește să-și deschidă o afacere

Andreea Tonciu a fost Întrebată dacă ar vrea să urmeze și ea calea nașa ei, de a intra în lumea afacerilor. Aceasta a mărturisit că mereu s-a gândit să intre și ea în această lume dar i-a asigurat pe telespectatori că nu va fi vorba despre parfumuri.

Aceasta are toată susținea și sfaturile nașei sale, Anamaria Prodan însă susține că nu are timpul necesar pentru a se ocupa acum de un business:

 „Am învățat foarte mult lucruri de la nașa mea, dar deocamdată nu pot spune că îmi voi face un parfum curând. Probabil o să mă axez pe altceva în domeniul afacerilor”, a spus ea pentru Xtra Night Show.

Ce cadou a primit Andreea Tonciu de la soțul ei, de ziua de naștere

În urmă cu două zile, Andreea Tonciu a împlinit frumoasa vârsta de 36 de ani, iar ea a dat o petrecere unde le-a avut alături de prietenele sale, dar și pe mama ei. 

Daniel Niculescu, soțul ei, i-a luat un cadou de neuitat care a surprins-o plăcut. 

Bruneta a mărturisit la Antena Stars că „partenerul său de viață i-a oferit un buchet imens de flori, dar și un ceas pe care și l-a dorit de foarte mult timp. Andreea Tonciu voia să-și schimbe și mașina, însă se pare că bruneta a ajuns la concluzia că ar trebui mai bine să-și cumpere o casă nouă și să investească în aceasta, căci susține că mașina sa e oricum foarte bună și e mulțumită de ea”, conform „Spynews”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: