Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu a luat foc pe internet după ce urmăritorii i-au criticat fetița. „Bă, nu vă e rușine?”

Andreea Tonciu a luat foc pe internet după ce urmăritorii i-au criticat fetița. „Bă, nu vă e rușine?”

GALERIE FOTO (2)

Andreea Tonciu a izbucnit un nou scandal în online. Focoasa brunetă tună și fulgeră după ce mai multe persoane din mediul online au criticat-o dur pe ea și pe fiica ei.

Se pare că fosta asistentă TV a făcut publică o fotografie cu fetița sa Rebecca pe care a editat-o excesiv, făcănd-o să pară mult mai matură decât este din cauza machiajului aplicat de filtru.

Andreea Tonciu a sărit ca arsă, ca orice mama de altfel, în momentul în care a văzut că gurile rele îi atacă copilul.

Am postat și eu o poză cu Rebi în care i-am pus un filtru și s-a întâmplat o mare nenorocire, pentru că p…., t…., f…., h…. comentează. Cum puteți, mă, să jigniți? Bă, nu vă e rușine? Nu vă e rușine de nesimțiți ce sunteți? R….. mintali ce sunteți. Cum vă permiteți voi să-mi jigniți copilul, care nu aveți ce face toată ziua și stați să dați comentarii. Niște nebuni, niște nesimțiți. Și apropo, fac ce vreau cu copilul meu, postez cum vreau, da? Mulțumesc lui Dumnezeu că am un copil frumos și tare deștept și îi pun ce filtru vreau eu. Nu vă mai uitați la mine pe Instagram sau pe Facebook, pentru că-mi vine să vă vorbesc foarte urât. Sunteți niște nesimțiți ăștia care jigniți copiii!„, a fost mesajul tăios al Andreei Tonciu, prin care le-a dat replică haterilor.

sursă foto: instagram

Cu toate că a primit multe mesaje care o critică, Andreea Tonciu a reușit să strângă la poza cu Rebecca peste 25.000 de aprecieri și sute de comentarii. Vedeta a primit multe mesaje în care internauții o complimentează pe Rebecca și o incurajează pe Andreea să nu asculte de gurile rele.

Ai o fetiță foarte frumoasă, să ți trăiască să fie sănătoasă să vă aducă numai bucurii!”,”E atât de frumoasă! 😍 Când o să fiu educatoare sper și sunt sigură că o să am fete la fel de frumoase ca ea! „,”Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa, o fata deosebita si frumoasa la fel ca mama ei. ❤️„, au fost o mică parte dintre mesajele frumoase pe care Andreea Tonciu le-a primit din partea internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: