Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu, probleme de sănătate chiar înainte să plece la Survivor România. Ce s-a întâmplat cu ea

Andreea Tonciu, probleme de sănătate chiar înainte să plece la Survivor România. Ce s-a întâmplat cu ea

GALERIE FOTO (2) Andreea Tonciu, probleme de sănătate chiar înainte să plece la Survivor România

Andreea Tonciu, probleme de sănătate chiar înainte să plece la Survivor România. Vedeta a anunțat în urmă cu câteva zile că va participa la Survivor România 2022. Recent, Andreea Tonciu s-a confruntat cu probleme de sănătate, motiv pentru care a ajuns pe mâna medicilor. Ce se întâmplă cu vedeta?

Andreea Tonciu, probleme de sănătate chiar înainte să plece la Survivor România. Ce s-a întâmplat cu ea

Andreea Tonciu, probleme de sănătate chiar înainte să plece la Survivor România. Vedeta a anunțat că va participa la show-ul așteptat de milioane de români. Andreea Tonciu va face parte din echipa Faimoșilor, din emisiunea Survivor România 2022. Cu toate astea, vedeta a trecut prin momente dificile în urmă cu câteva zile. Fanii acesteia s-au speriat și au crezut că bruneta nu va mai putea participa la Survivor. Andreea și-a anunțat fanii din mediul online că trece printr-o perioadă dificilă. Aceasta a postat o poză pe instagram în timp ce primea ajutor din partea medicilor.

Viitoarea Faimoasă a apelat la Ambulanță, iar paramedicii ajunsi la fața locului au pus-o pe picioare. Fosta asistentă Tv le-a spus urmăritorilor săi că se simte mai bine și că își revine. Ulterior, bruneta a anunțat că merge la doctor pentru o intervenție chirurgicală. ”Bună dimineața s-a trezit răceala din mine dragilor. Să stiți că sunt răcită, bine, mi-a mai trecut, dar îmi revin cât de curând. (…) Nu vă arăt fața fără filtru. Trebuie să mă duc să mă mai injectez. Doctorul meu lucrează foarte repede, iar în 20 de minute m-a terminat”, a explicat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu a explicat că problemele de sănătate pe care le are nu o vor împiedica să plece în Republica Dominicană. ”Am învățat că provocările mă ajută să cresc, așa că mă simt pregătită de cea mai mare aventură de până acum. Nu cred că-mi va fi ușor, dar știu că voi da tot ce am mai bun! #Survivor începe curând! #HaiFaimoșii.”, a scris Andreea Tonciu în cadrul unei postări făcute pe pagina sa de Instagram.

Andreea probleme de sanatate

Andreea Tonciu participă la Survivor România 2022

Telespectatorii au avut parte de o surpriză imensă, după ce au aflat că Andreea Tonciu va participa la Survivor România. Vedeta se declară mai hotărâtă ca oricând să facă față provocărilor de pe insula Dominicană. ‘Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puțin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă’, a declarat directorul de programe PRO TV.

Survivor România este acum deținut de PRO TV. În edițiile anterioare, show-ul a fost difuzat pe Kanal D. Filmările noului sezon sunt programate să înceapă în ianuarie 2022, iar echipa de producție se află deja pe insulă pentru amenajări. „Oamenii ar trebui, în primul rând, să-și facă un examen de conștiință fizic și spiritual, până să facă partea practică – să completeze formularul de înscriere. Ei trebuie să știe că vor să ajungă acolo și că totemul de imunitate e ceea ce își vor dori mai mult decât orice pe lumea asta‘, a declarat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: