Redactia.ro
Home » Știri » Andrei Caramitru îi ține morală Simonei Halep, după ce a criticat guvernul

Andrei Caramitru îi ține morală Simonei Halep, după ce a criticat guvernul

GALERIE FOTO (2) Andrei Caramitru

Andrei Caramitru i-a transmis un mesaj pe Facebook Simonei Halep. Fostul consilier al politicianului Dan Barna îi ține morală sportive pentru că își asociază imaginea cu aceea a lui Ion Țiriac.

Iată mesajul care l-a deranjat pe Caramitru

„Zilele trecute, noi jucătorii, am citit o știre prin care cineva anunța un succes triumfător al unei noi întârzieri la procedura de recunoaștere a noului președinte al Federației Române de tenis, Dl Ion Țiriac.

Noi știm că aceste alegeri au fost democratice și avem convingerea fermă că, la ora actuală, Ion Țiriac este singurul om care nu poate fi suspectat de vreun interes cu privire la conducerea tenisului din România.

Cu toate astea, noi nu înțelegem de ce Ministerul Tineretului și Sportului refuză în continuare să finanțeze Federația Română de Tenis. Aceasta finanțare nu este pentru noi, este pentru activitatea de zi cu zi a Federației și în special pentru toate acțiunile dedicate juniorilor și tinerilor jucători de tenis.

Simona Halep, critici la adresa guvernului

Suntem oricum în ceasul al 12-lea, la un nivel scăzut al întregului sport din România și cu toate astea ministerul refuză să finanțeze o Federație pentru că cineva contestă în instanțe în permanență acțiunile Federației. Nu înțelegem cum s-a ajuns în această situație și de ce nimeni nu ia o hotărâre sau o poziție față de toate aceste probleme”, a scris Simona Halep pe Facebook.

Reacția lui Andrei Caramitru nu a întârziat să apară. Acesta a comentat la postarea tenismei de pe Facebook. „Asocierea ta cu Țiriac îţi face mare rău. Şi textul asta e probabil scris de el nu? Of, of, of. Păcat”, a scris Andrei Caramitru.

Cine este Andrei Caramitru?

Andre Caramitru (42 de ani) este fiul unui mare actor, ion Caramitru (77 de ani). A plecat în Elveția în 1994 și s-a întors în 2007.

Am prins Revoluția când aveam 14 ani. Am fost prima generație după Revoluție care a făcut liceul. În ‘94, am avut un noroc avut de puțini, să pot să plec să fac studii în străinătate. Sora tatălui meu era fugită din anii 70 în Elveția și a acceptat să mă țină la ea în timpul facultății. Am făcut facultatea în Elveția.

M-am gândit ce pot face mai interesant? Mi s-a părut o zonă care în momentul acela nu era înțeleasă de români și nici de mine, zona finanțe-economie, și am făcut studiile în Elveția. Apoi am rămas acolo. Am stat în total 14 ani în Elveția”, a declarat Caramitru într-un interviu pentru Digi24.

Este un economist tânăr și foarte activ, care s-a implicat și în politică, devenind consilier al președintelui USR, Dan Barna.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: