Redactia.ro
Home » Monden » Andrei Duban a slăbit aproape 30 de kilograme. Actorul a ajuns pe masa de operație

Andrei Duban a slăbit aproape 30 de kilograme. Actorul a ajuns pe masa de operație

GALERIE FOTO (3) Andrei Duban a slăbit aproape 30 de kilogram

Andrei Duban a slăbit aproape 30 de kilograme. În doar câteva luni, actorul a reușit să slăbească 27 de kilograme. Vedeta tv a reușit să șocheze pe toată lumea. Cu toate astea, Andrei Duban a fost nevoit să apeleze la ajutorul medicilor pentru a-și îndeplini visul.

Andrei Duban a slăbit aproape 30 de kilograme. Actorul a ajuns pe masa de operație

Andrei Duban a slăbit aproape 30 de kilograme. Actorul ajunsese să cântărească 103 kilograme,iar în șapte luni a reușit să ajungă la 77 de kilograme. Andrei Duban a apelat la ajutorul medicilor pentru a ajunge la această greutate. Invitat alături de soția sa în emisiunea lui Teo, Andrei a vorbit despre starea sa de sănătate.

Vedeta a declarat că a făcut operație de micșorare a stomacului, după ce a decis să facă o schimbare majoră în viața sa. În prima lună de la operație, Andrei Duban a slăbit 13 kilograme, după ce nu a mai putut să mănânce la fel ca înainte. „Trigliceridele urlau, iar doctorul a spus: «Cum de nu îți crapă ceva în tine?». Luam și pastile, dar cu toate dietele nu se mai putea. Mă rostogoleam. Aveam tensiunea 19. Trebuia să mi se regleze tensiunea ca să mă pot opera. Medicul mi-a spus că sunt în prima clasă de obezitate. Mi-am dat restart la viață. Și acum, la 7 luni de la operație trebuie să-mi pun în farfurie o bucățică de ceva și trei frunze de altceva, pentru că mă satur. (…) Analizele sunt bune”, a declarat Andrei Duban la „Teo Show”.

Grațiela, soția sa, l-a susținut în tot acest proces, deși a fost extrem de îngrijorată atunci când acesta a ajuns pe masa de operație.„Mi-a fost teamă, dar l-am văzut pe el că își dorea foarte tare”, a spus Grațiela Duban.Actorul a declarat că motivul pentru care a recurs la această operație a fost din punct de vedere medical. După mai multe analize amănunțite, sănătatea lui Andrei Duban nu era bună.„Am slăbit de la 100 de kilograme. Am slăbit 13 kilograme într-o lună. Am slăbit natural, cu ajutorul unui prieten. Mi-am tăiat stomacul, se numește bariatrie”, a declarat Andrei Duban.

Andrei Duban este de nerecunoscut

Acum, Andrei Duban este de nerecunoscut după ce a slăbit 27 de kilograme, actorul se bucură că poate îmbrăca haine mai strâmte. „Eu am intrat marți în clinică, iar vineri am ieșit liniștit… Pot să mânânc ce vreau, dar nu cât vreau. Iau și vitamine, mănânc absolut orice, dar puțin, simți că te saturi. Problemele mele erau mai multe din punct de vedere medical. În momentul în care a văzut analizele, domnul doctor s-a cam speriat. Colesterolul, inima… Mi-am dat un reset organismului. Sunt alt om. Îți crește încrederea în tine”, a mai spus acesta.

Andrei Duban a declarat că poate mânca orice, dar puțin. ”Acum din două guri de mancare ma satur. Iau și vitamine, mănânc absolut orice, dar puțin, pentru că simti ca te saturi. Înainte, trigliceridele erau pe pereti, colesterolul la fel, aveam probleme și cu tensiunea. Acum inima și-a revenit, mi-am dat un reset organismului. Sunt alt om. Dincolo de kilograme, e vorba și de încrederea în sine, de cand sunt casatorit nimeni nu m-a mai numit ”slabanogule”, acum soția mea se simte amenințată”, a spus actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: