Redactia.ro
Home » Monden » Ce cadou a primit Andrei Duban de la Elena Ceaușescu. Soția dictatorului îl aprecia foarte mult pe celebrul actor

Ce cadou a primit Andrei Duban de la Elena Ceaușescu. Soția dictatorului îl aprecia foarte mult pe celebrul actor

Ce cadou a primit Andrei Duban de la Elena Ceaușescu.

Ce cadou a primit Andrei Duban de la Elena Ceaușescu. Este cunoscut pentru talentul său actoricesc, iar printre cei care l-au apreciat se numără și Elena Ceaușescu. Andrei Duban a povestit că soția lui Nicolae Ceaușescu i-a făcut cadouri.

Ce cadou a primit Andrei Duban de la Elena Ceaușescu. Soția dictatorului îl aprecia foarte mult pe celebrul actor

Ce cadou a primit Andrei Duban de la Elena Ceaușescu. Andrei Duban a devenit cunoscut la vârsta de 11 ani, reușind să o impresioneze chiar și pe Elena Ceaușescu cu talentul său actoricesc. Invitat în cadrul unui podcast, Andrei Duban a povestit despre cariera sa, declarând că a fost apreciat chiar și de Elena Ceaușescu. Actorul a precizat că soția fostului președinte i-a făcut multe cadouri.

Andrei Duban a trecut prin multe situații, iar unele dintre acestea i-au rămas întipărite în minte. Printre acestea se numără și momentele în care primea cadouri de la Elena Ceaușescu. Actorul a spus că o considera o femeie rea, dar realitatea a arătat altceva.„A fost o chestie contradictorie. Ea (n.r. – Elena Ceaușescu) mi se părea o scorpie când tăcea, mi se părea o femeie rea, după care mi-am luat așa o lecție, după unul dintre spectacole, au trimis mașina după mine la școală. „Am fost scos din clasă, nu apucasem să le spun părinților și m-au dus la Comitetul Central. Am intrat în biroul președintei Organizației de Pionieri. M-a felicitat și mi-a spus că are un cadou pentru mine de la tovarășa Elena. Eu, în momentul ăla, am zis că e la mișto (…)’, a povestit Andrei Duban.

Elena Ceaușescu i-a dăruit o mașinuță de curse și un stilou cu peniță de aur

Deși toată lumea a fost luată prin surprindere de declarațiile făcute de Andrei Duban, adevărul este că Elena Ceaușescu îl aprecia foarte mult pe actor. Primul cadou oferit de soția dictatorului a fost o mașinuță de curse, iar al doilea cadou primit de Andrei Duban a fost un stilou cu peniță de aur, dar acesta i-a fost furat la Revoluția din 1989. „Două cadouri mi-a făcut de-a lungul timpului. Când eram mai mic, o mașinuță de curse, de Formula 1, care la spate avea o rotiță și o brichetă, dar am aflat mai târziu asta. Când mergeau roțile din spate, ieșeau mici scântei, ca la brichetă (…) Mă invidiau toți când au văzut ce aveam, dar le-am dat-o tuturor să se joace. „Mai târziu, eram deja la liceu și am primit cadou un stilou cu peniță de aur cu care ei semnau decretele prezidențiale. Nu-l mai am, mi l-au furat la Revoluție’, a mai spus Andrei Duban. Elena și Nicolae Ceaușescu au fost uciși în 1989, fiind judecați în cadrul unui proces sumar și condamnați la moarte. Cei doi au fost executați la scurt timp după pronunțarea sentinței.

Andrei Dubant 49 de ani este actor de film, radio, televizine, scenă și voce. Acesta a absolvit Academia de Teatru și Film, secția Actorie. În prezent, este căsătorit cu Grațiela Duban și au împreuna un băiat. De când e tată, soția sa i-a cerut actorului să fie mai responsabil, așa că i-a interzis să se mai plimbe cu scuterul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: