Redactia.ro
Home » Monden » Ceartă în magazin între Andrei Duban și soția sa, Grațiela. De la ce a pornit totul

Ceartă în magazin între Andrei Duban și soția sa, Grațiela. De la ce a pornit totul

GALERIE FOTO (5) Ceartă în magazin între Andrei Duban și soția sa

Întotdeauna au apărut în fața telespectatorilor ca fiind un cuplu și o familie fericită. Ei bine, de data asta, Andrei și Grațiela Duban au creat un scandal de pomină în incinta unui magazin. Motivul este absolut șocant!

Ceartă în magazin între Andrei Duban și soția sa, Grațiela. De la ce a pornit totul

Se pare că și familia Duban se mai ceartă. Andrei Duban și soția sa, Grațiela s-au certat într-un magazin, aceștia fiind surprinși de paparazzi Ciao.ro. Cei doi s-au luat la ceartă în timp ce încercau să se pună de acord în privința unor cumpărături pe care trebuiau să le facă într-un centru comercial de mobilă.

La un moment dat, Andrei nu a mai rezistat și s-a pus pe un stand de covoarse din apropiere, purtând evident, mască de protecție. Sătul să umble prin magazin și să nu cumpere nimic, Andrei i-a reproșat soției sale că nu mai rezistă și să se hotărască să cumpere cele necesare.Mai exact, Grațiela Duban nu știa ce coș de rufe să cumpere, stând minute întregi să se hotărască.

Grațiela Duban, concurentă la Survivor România

Grațiela, soția lui Andrei Duban a făcut parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România. De-a lungul emisiunii au existat zvonuri cum că aceasta ar avea o relație cu Ghiță, colegul său. Aceasta a ținut să clarifice lucrurile după ce a fost eliminată, susținând că Ghiță ar prefera bărbații, fără să dezvolte subiectul.

Totodată, aceasta a fost surprinsă în brațele lui Mihai Onicaș, un alt coleg de echipă. La acea vreme, Andrei Duban preciza că nu s-a gândit vreodată la faptul că soția sa ar avea vreo relație cu cei doi concurenți, ba mai mult, acesta a menționat că doar ”o minte perversă, obosită și diabolică” s-ar putea gândi la o relație amoroasă. ”Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este”, a fost replica lui Andrei Duban.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: